Olsenbanden jr. første kupp 1-12

FAMILIEFILM

Om filmen

Episode 1-24

Kjell og Benny blir plaget på skolen av den storvokste Biffen og gjengen hans. Kjell er forelsket i ei jente i klassen som heter Valborge, men hun er fascinert av den tøffe Biffen. Faren til Kjell jobber som julenissen på et stormagasin, moren har kolonialbutikk, mens lillebroren til Benny er den litt ustabile, men sprengningsglade Harry. Det er et liv, om ikke akkurat helmaks?

En dag får Kjell og Benny en ny klassekamerat. Gutten heter Olsen og bør på barnehjemmet Lykkebo. Egon blir Benny og Kjells venn, og tar straks jommandoen over trioen.

Egon forteller de nye vennene sine at Hallandsen og resten av styret for barnehjemmet Lykkebos julefond har underslått alle pengene i kassa, slik at det ikke vil bli noen jul for noen av barna som bor der.

En hel million sedler skulle ha ligget i en rød koffert, innelåst u et Frans Jäger-pengeskap fra Berlin. Nå er det bare kvitteringer og bilder fra styrets heisaturer igjen i skapet.

Kjell og Benny er rystet over det Egon har å fortelle, og stiller selvsagt opp for sin nye kamerat. Olsenbanden Jr. prøver etter beste evne å redde både julefesten og julegavene, men i kampen for det gode er det mange hindringer på veien.

Julefondets styre er en særdeles vanskelig motstander Biffenbanden stikker stadige kjepper i hjulene, og midt oppi det hele er selvfølgelig Kjell hodestups forelsket i Valborg.

Fakta

Originaltittel
Olsenbanden jr. første kupp 1-12
Sjanger
FAMILIEFILM
Nasjonalitet
NOR
Produksjonsår
2001

Få med deg disse filmene