Eventyr i New York

Norgespremiere: 26.12.2007
7 år
1 t. 47 min.
Komedie / Romantikk

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Kan en romanse sett med en eventyrprinsesses øyne overleve i den virkelige verden?

Et klassisk Disney animert eventyr møter moderne, live-action romantisk komedie i Walt Disney Pictures' "Eventyr i New York".
Med stjerner i alle rollene, følger filmen den vakre prinsesse Giselle (Amy Adams) når hun forvises av en ond dronning (Susan Sarandon) fra sin animerte eventyrverden til den møkkete virkeligheten på gaten i dagens Manhattan. Sjokkert over denne nye verdenen som ikke fungerer etter "lykkelig alle sine dager" prinsippet, driver Giselle nå rundt i en kaotisk verden som sårt trenger litt magi. Den sjarmerende skilsmisseadvokaten Robert (Patrick Dempsey) kommer henne til unnsetning og Giselle får etter hvert et nytt syn på livet. Hun forelsker seg i Robert, til tross for at hun allerede er bortlovet til en perfekt eventyrprins (James Marsden) hjemme. Spørsmålet er om en romanse sett med en eventyrprinsesses øyne kan overleve i den virkelige verden?

"Eventyr i New York" er regissert av Kevin Lima ("Tarzan," og skrevet av Bill Kelly ("Blast From the Past"). Filmen inneholder sanger fra det gjenforente teamet med komponisten Alan Menken og tekstforfatter Stephen Schwartz ("Pocahontas," "Ringeren fra Notre Dame").

Fakta

Norgespremiere
26.12.2007
Originaltittel
Enchanted
Sjanger
Komedie
Romantikk
Skuespillere
Amy Adams
Patrick Dempsey
James Marsden
Timothy Spall
Idina Menzel
Rachel Covey and Susan Sarandon.
Regi
Kevin Lima
Manus
Bill Kelly
Produsent
Barry Josephson
Barry Sonnenfeld
Musikk
Alan Menken & Stephen Schwartz
Nasjonalitet
USA
Lengde
1 t. 47 min.
Produksjonsår
2007
Produksjonsselskap
Walt Disney Pictures
Distribusjon
Buena Vista International
Aldersgrense
7 år
Egnethet
Familie
Begrunnelse
Dette eventyret inneholder enkelte skildringer av en ond og truende heks. Disse scenene kan virke skremmende på de aller yngste, og filmen får derfor 7-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene