She's Out of My League

Norgespremiere: 18.06.2010
Tillatt for alle
1 t. 44 min.
Komedie / Romantikk

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Kan en helt gjennomsnittelig fyr og en smart blond babe finne ekte lykke sammen? Det er dette som er spørsmålet som er i sentrum for denne forfriskende og morsomme komedien fra DreamWorks Pictures, "She's Out of My League".
Da Kirk (Jay Baruchel), en sikkerhetsvakt på flyplassen, legger øynene på den nydelige partyplanleggeren Molly (Alice Eve) kan han ikke fatte at dette skjer - spesielt med han!
Kirk Kettner (Jay Baruchel) er i tyveårene og jobber som en sikkerthetsvakt på flyplassen i Pittsburgh og henger fortsatt sammen med sine kompiser fra high school og jobb, Jack (Mike Vogel), Stainer (T.J. Miller) og Devon (Nate Torrence). Marnie (Lindsay Sloane), hans eks-kjæreste, har forlengs kommet seg videre, men Kirk drømmer fortsatt om å bli sammen med henne igjen. Alt i alt så er Kirk relativt fornøyd med hvordan han har det - helt til Molly (Alice Eve) kommer svevende gjennom sikkerhetskontrollen hans og tilfeldigvis legger igjen mobiltelefonen sin.
Molly er smart, sofistikert og utrolig vakker, og ikke minst - fullstendig utenfor Kirk's rekkevidde. Da Kirk er høflig og leverer tilbake telefonen tilbyr hun å betale tilbake tjenesten med å invitere han ut på en hockeykamp. Han aksepterer uten at han er i nærheten av å tro at hans drømmedame inviterer han ut på et stevnemøte.
Dette paret kunne ikke sett mer usannsynlig ut, og nettopp dette faktumet er Kirks venner raske med å kommentere. Hun, i Stainers ord, er en hard 10 og på toppen av næringskjeden innen stevnemøter. Kirk har store problemer med å opprettholde sin status som en 5'er.
Uansett har Molly bestemt seg for å overvinne han samtidig som Kirk ikke klarer å fatte hvorfor en så fantastisk jente er interessert i en som han. Han begynner etter hvert å tro at hun kanskje ser noe i han som ingen andre gjør. Etter å ha blitt oppvartet av den vakreste jenta han noen gang har møtt begynner Kirk til slutt å tro på seg selv og tenke på en helt ny fremtid. Men når han så gjør et fryktelig førsteinntrykk på Mollys fornemme foreldre er forholdet over like raskt som det startet.
Med ?hjelp? fra sine venner starter Kirk et iherdig forsøk på å få Molly tilbake, med ubehagelige, hysteriske resultater. Mollys kjekke eks-kjæreste og den plutselige så eiersyke eks-kjæresten til Kirk, Marnie, kompliserer det hele. Kirk forsøker så godt han kan for å bevise at hvis du jobber hardt nok kan kjærligheten overvinne selv et fempoengs skille.

JAY BARUCHEL (Kirk) har i 2010 en rekke profilerte prosjekter. Han ble nylig ferdig med spillefilmen "The Sorcerer's Apprentice", hvor han har rollen som Apprentice og spiller mot Nicolas Cage. Denne filmen har planlagt premiere i juli 2010. Han skal også ha hovedrollen i originalversjonen av DreamWorks animasjonsfilm "Dragetreneren" hvor han har stemmen til Hiccup Horrendous Haddock den tredje.
En annen film i produksjon for Baruchel er Universal og Red Hours film "Johnny Klutz" hvor han spiller hovedrollen som Johnny Klutz. Karakteren han laget i denne filmen er en elskelig taper som ikke kjenner smerte. I tillegg vil han snart starte produksjonen av "Jay and Seth vs. the Apocalypse". Dette er en spillefilmversjon av en kortfilm med samme navn han gjorde med Seth Rogen.
Baruchel fikk mye anerkjennelse for sin allsidighet fra kritikerne med rollene i den Oscar-vinnende filmen "Million Dollar Baby" mot Clint Eastwood, Hilary Swank og Morgan Freeman samt blockbuster filmen "Tropic Thunder" hvor han spilte mot Ben Stiller, Jack Black og Robert Downey Jr. Han hadde også hovedrollen i Jacob Tierneys komedie "The Trotsky" som hadde premiere på Toronto Film Festival i 2009 til strålende kritikker.
Baruchel har i tillegg hatt roller i filmer som "Nick &sNorah's Infinite Playlist", "Knocked Up", "Real Time", "Vic Munoz" og "Almost Famous".
Han startet som skuespiller allerede i en alder av 12 da han fik en rolle i tv-suksessen på Nickelodeon "Are You Afraid of the Dark?" Rollen skulle egentlig kun være en gjesterolle, men han klarte å gjøre den om til en fast karakter i serien. Denne rollen ble et springbrett for hans videre karriere som til slutt ledet ham inn i den kanadiske serien "My Hometown". Han hadde sin debut for det amerikanske publikumet da han fikk hovedrollen i den kritikerroste tv-serien til Judd Apatow på Fox, "Undeclared".
Baruchel bor for tiden i Montreal.

Etter å ha tatt eksamen på Oxford har ALICE EVE (Molly) vist sine gode ferdigheter innen film, tv og teater. Hun kunne sist bli sett i "Crossing Over" som følger immigranter fra en rekke forskjellige nasjonaliteter som strever etter å få lovlig opphold i Los Angeles. Eve har rollen som en australsk jente som nettopp har flyttet til byen. Denne filmen hadde en rekke talentfulle skuespillere som Harrison Ford, Ashley Judd og Ray Liotta i rollene.
I 2008 fikk hun mye oppmerksomhet på Broadway og Londons West End i det kritikerroste stykket "Rock N Roll".
I 2006 spilte Eve hovedrollen i "Starter for Ten" hvor hun spilte mot James McAvoy og Rebecca Hall. Denne filmen ble produsert av Tom Hanks og var basert en bestselgende bok av David Nicholls. Samme år kunne vi se henne i "Big Nothing" hvor hun spilte mot David Schwimmer og Simon Pegg.
Eves første filmrolle i "Stage Beauty" hvor hun spilte mot Rupert Everett, Clare Danes og Ben Chaplin fikk hun da hun fortsatt gikk på universitetet. Hun hadde rollen som den rampete Miss Frain i denne filmen.
På tv har Eve blant annet hatt roller som Cicely Boyd i den engelske suksesserien "The Rotters Club", hovedrollen i ITV1 filmen "Losing Gemma" og i BBC tv dramaet "Hawking".
Eve bor for tiden i London.

JIM FIELD SMITH (regissør) har sin debut som regissør for en spillefilm med "She's Out of My Leauge". Han er en manusforfatter, skuespiller og regissør med base i London. I tillegg driver han Idiotlamp som er et produksjonsselskap som han etablerte sammen med sin gamle venn og forretningspartner George Kay.
Som manusforfatter og regissør har han flere filmer på gang i USA, blant annet en familiekomedie for Paramount Pictures og en spillefilmversjon av hans kortfilm "Where Have I Been All Your Life?" for Columbia Pictures. Han skal også regissere "Butter" med Jennifer Garner i hovedrollen. Hjemme i England jobber Field Smith med en adapsjon av romanen "All Quiet on the Orient Express".
Hans tidligere filmer inkluderer de anerkjente kortfilmene "Goodbye to the Normals" og "Missing Moscow". I tillegg har han laget flere prisvinnende internasjonale reklamefilmer for klienter som Burger King, Smirnoff, Boots og MINI.
Som manusforfatter har han jobbet på en rekke tv-programmer inkludert "Fur TV" for MTV og to serier av sin egen BBC komedie "Deep Trouble" hvor han også spilte hovedrollen. Som skuespiller har han hatt roller i flere britiske tv-komedier inkludert "Coupling", "The Robinsons", "My Life in Film" og "Snuffbox".
Før dette skrev og opptrådte Field Smith med gruppen Dutch Elm Conservatorie. Denne gruppen ble nominert til Perrier Award i 2005 og har opptrådt for utsolgte show i Edinburgh, West End og på en nasjonal turne.
Field Smith tok eksamen i politikk og internasjonale studier på University of Birmingham i 2001, og dette har i følge han selv ikke gitt han noen verdi overhode!

Fakta

Norgespremiere
18.06.2010
Originaltittel
She's Out of My League
Sjanger
Komedie
Romantikk
Skuespillere
Jay Baruchel
Mike Vogel
Jasika Nicole
Krysten Ritter
Lindsay Sloane
Regi
Jim Field Smith
Manus
Sean Anders
John Morris
Produsent
Eric L. Gold
Foto
Jim Denault
Musikk
Michael Andrews
Nasjonalitet
USA
Språk
Engelsk
Lengde
1 t. 44 min.
Produksjonsår
2009
Produksjonsselskap
DreamWorks SKG
Distribusjon
United International Pictures
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
Filmen inneholder ingen scener som antas å kunne skade de yngste.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene