Inhale

1 t. 40 min.
DRAMA, THRILLER

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Når barnet svever mellom liv og død, er man villig til å risikere alt, men hvor går egentlig grensen?

Statsadvokat Paul Chaney (Dermot Mulroney) kan redde sin datters liv ved å utføre en illegal lungetransplantasjon i Mexico, men slites av det etiske ved dette. Skal han eksponere en massiv, ulovlig organhøsting og redde livene til hundrevis av barn, eller redde livet til sin egen datter?
Hver dag, venter Santa Fes statsadvokat Paul Chaney (Dermot Mulroney) og hans kone, Diane (Diane Kruger), på en donor for datteren deres, Chloe. Diagnostisert med en sjelden lungesykdom, står Chloe på en lang liste over pasienter som venter på en dobbel lungetransplantasjon. Ettersom helsen hennes forverres, blir Paul desperat og vil redde barnet sitt. Så desperat at han vil risikere alt for å organisere en operasjon.

Når Paul hører om en viss Dr. Novarro som gjør transplantasjoner i Juarez, Mexico, drar han sørover i et desperat forsøk på å finne den eneste mannen som kan være i stand til å redde hans datter. Men, etter ankomst, innser han at den medisinske ringen til Dr. Novarro går dypt inn i en kriminell underverden der hans pasienter ikke er givere - men ofre.

Med sin karriere, familie og sitt liv på spill, befinner Paul seg ved et kritisk veiskille. Skal han eksponere en massiv, ulovlig organhøsting og redde livene til hundrevis av barn, eller redde livet til sin egen datter.

Fakta

Norgespremiere
Kommer ikke på kino
Originaltittel
Inhale
Sjanger
DRAMA, THRILLER
Skuespillere
Diane Kruger
Dermot Mulroney
Rosanna Arquette
Sam Shepard
Jordi Mollà
Vincent Perez
Walter Perez
David Selby
Mia Stallard
Kisha Sierra
Quinn Mason
Judy Herrera
Maria Bethke
Regi
Baltasar Kormakur
Manus
Walter Doty III
John Claflin
Produsent
Nathalie Marciano
Michelle Chydzik Sowa
Jennifer Kelly
Foto
Ottar Gudnason
Musikk
James Newton Howard
Nasjonalitet
USA
Lengde
1 t. 40 min.
Produksjonsår
2009
Produksjonsselskap
Blueeyes
Distribusjon
Oro Film

Få med deg disse filmene