Deck The Halls

Komedie

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Deck The Halls er en familiekomedie om å ha overtaket på andre, om sjalusi, om naboer som ikke går sammen, dekorasjon i hjemmet... og julens sanne ånd.
For øyelegen Steve Finch er det ingen annen tid på året som kan måle seg med glansen fra julen. Og i mange år nå har han kjørt hardt på en rekke velmente, men tåpelige juletradisjoner som familien hans - kona Kelly, datteren Madison og sønnen Carter - på dette tidspunktet bare så vidt tolererer. Til tross for familiens endeløse protester, har den superorganiserte Steve kalenderen for desember stappfull med alt fra å ta det årlige familiebildet til deres rituelle trehogst og den faste julesangrunden i nabolaget. Det er også satt av tid til shopping, "personlig refleksjon" og byens årlige Winterfest-karneval, som Steve med stor glede har oppsynet med.

Men Steves julestemning blir brått knust når den sleipe bilselgeren Buddy Hall flytter inn i nabohuset og Steve havner i strid med sin nye nabo. Buddy begynner snart å underminere Steves posisjon som den lokale "Julekongen" når han dekorerer huset sitt så det vil være synlig fra verdensrommet. Her snakker vi om mange lys!

Men hvorfor gi seg der? Motivert av berømmelsen han oppnår med sitt blendende lysshow, lager han en levende stallscene med esler, kuer, sauer og en importert kamel, samtidig som han gjør sitt beste for å ødelegge for Steve på en rekke kreative og syke måter. Selv om Steve er rasende over Buddys revestreker (for ikke å snakke om at Buddy forsyner seg av Finch-familiens strømforsyning for å lyse opp dekorasjonene sine), har kona Kelly blitt venner med Buddys bedre halvdel Tia, mens Madison har blitt venninne med Hall-familiens sexy, men mindre begavede tvillingdøtre Ashley og Emily, som lyser opp tilværelsen for unge Carter også. Kelly og Tia og barna blir stadig mer oppgitt etter hvert som Steve og Buddys rivalisering tiltar og truer til slutt med å gjøre ende på hele julefeiringen om ikke de to kamphanene besinner seg.

Kan Steve og Buddy inngå våpenhvile før julen blir lagt helt i grus, eller vil de fortsette å ødelegge for hverandre inntil personlig seier er sikret?

DANNY DeVITO er kjent fra bortimot 40 års filmproduksjon. Blant hans mange filmer kan vi nevne Gjøkeredet, Car Wash, Goin' South, Tid for ømhet, Romancing The Stone, Nilens juvel, Wise Guys, Ruthless People, Tin Men, Kast mamma av toget, Twins, The War Of The Roses, Batman Returns, Hoffa, Junior, Get Shorty, Matilda, Mars Attacks!, L.A. konfidensielt, The Rainmaker, The Virgin Suicides, Man On The Moon, Heist, Big Fish og Be Cool. Han har regissert flere filmer, blant dem Kast mamma av toget, The War Of The Roses og Hoffa.

MATTHEW BRODERICK har også et langt rulleblad. Han har blant annet spilt i Skulk med stil, War Games, The Cable Guy, Biloxi Blues, Godzilla, Family Business, Glory, Addicted To Love, Election, Inspektør Gadget, The Freshman, The Producers, The Stepford Wives, The Road To Wellville, Mrs. Parker And The Vicious Circle og Torch Song Trilogy.

KRISTIN DAVIS er utvilsomt mest kjent for sin rolle i Sex og singleliv og har spilt i mange andre TV-serier, blant annet Seinfeld, Akutten, Melrose Place, Dr. Quinn og Venner for livet. Blant filmene hennes kan vi nevne Ni måneder, Sour Grapes og The Shaggy Dog.

KRISTIN CHENOWETH er kjent fra Presidenten på TV og har nylig spilt i filmer som Den rosa panteren, Bewitched, Running With Scissors og Stranger Than Fiction.

Regissør JOHN WHITESELL har regissert og produsert mer enn 200 episoder av populære TV-show, blant dem A Different World, Law &sOrder, Roseanne og Jack &sJill. Av spillefilmer har han regissert blant annet Calendar Girl og Big Momma's House 2.


Fakta

Norgespremiere
Kommer ikke på kino
Originaltittel
Deck The Halls
Sjanger
Komedie
Skuespillere
Danny DeVito
Matthew Broderick
Kristin Davis
Kristin Chenoweth
Regi
John Whitesell
Manus
Matt Corman og Chris Ord
Produsent
Jeremiah Samuels
Michael Costigan
Foto
Mark Irwin
Musikk
George S. Clinton
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
Engelsk
Produksjonsår
2006
Produksjonsselskap
All Lit Up Productions
20th Century Fox
New Regency Pictures
Regency Enterprises
Distribusjon
Fox Films AS

Trailere og klipp

Få med deg disse filmene