Pusur 2

Norgespremiere: 21.07.2006
Tillatt for alle
Animasjon / Komedie / Familiefilm

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Stakkars London og stakkars England! I sin andre spillefilm gjør Pusur det han kan for å sette Storbritannia på hodet. Sammen med kompisen Jølle, muligens verdens dummeste hund, har han reist over dammen for å overraske eieren Jon som er i London for å fri til kjæresten Liz som er på veterinærkongress.
Pusur kom, så og vant: Big Ben, Bukcingham Palace, Scotland Yard og hans nye favorittrett - engelsk pai. Greit, det er ikke lasagne, men du kan ikke få alt her i verden heller

I England bytter Pusur roller med Prince, en kongelig katt som nettopp har arvet et slott. Nå tilhører slottet Pusur

På den store eiendommen Pusur nå kan kalle hjemme, får han kongelig behandling, og har egen butler og et lite hoff med tjenere og beundrere. Det er et liv som passer en konge selv om Pusur bare er prins

Men den som bærer kronen sitter ikke nødvendigvis trygt. Lord Dargis, som er neste arving til eiendommen, vil ha Prince/Pusur ut av bildet. Og Pusur får sin nye og fantastiske tilværelse tidsnok snudd på hodet i denne fortellingen om to katter.

BRECKIN MEYER gjenopptar rollen som Pusurs eier Jon fra den første Pusur-filmen. Han har også spilt i blant annet Go, 54, Roadtrip, Kate &sLeopold, Herbie Fully Loaded, Dancer, Texas Pop. 281, Can't Hardly Wait, Clueless, Rat Race, The Craft, Payback, Touch og Rebound.

JENNIFER LOVE HEWITT spilte også i den første Pusur-filmen og har dessuten spilt blant annet i Heartbreakers, I Know What You Did Last Summer-filmene, Can't Hardly Wait, Sister Act 2, The Suburbans, House Arrest og TV-serien Party Of Five.

Den skotske stand up-komikeren BILLY CONNELLY har med årene spilt i en lang rekke filmer. Blant annet har vi sett ham i Mrs. Brown, Still Crazy, Den siste samurai, The Boondock Saints, Timeline, Lemony Snicket: A Series Of Unfortunate Events, White Oleander, The Impostor, Absolution, Uanstendig forslag og Muppet Treasure Island.

Regissør TIM HILL debuterte i 1999 med Muppets From Space, og hans andre film var Disney-komedien Max Keeble's Big Move. Pusur 2 er hans tredje film.


Fakta

Norgespremiere
21.07.2006
Originaltittel
Garfield 2
Sjanger
Animasjon
Komedie
Familiefilm
Skuespillere
Breckin Meyer
Jennifer Love Hewitt
Billy Connolly
Dennis Storhøi
Anders Baasmo Christiansen
Janne Formoe
Stig Henrik Hoff
Yngvar Numme
Per Skjølsvik
Regi
Tim Hill
Manus
Joel Cohen
Jim Davis
Produsent
John Davis
Michele Imperato
Brian Manis
Foto
Peter Lyons Collister
Musikk
Christophe Beck
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
Norsk
Produksjonsår
2006
Distribusjon
Twentieth Century Fox Norway
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Familie
Begrunnelse
Denne animasjonsfilmen om katten Pusur inneholder ingen scener som antas å kunne virke urovekkende på yngre barn. Filmen blir derfor tillatt for alle.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene