Eva & Adam

A
1 t. 32 min.
Drama

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Endelig er filmen om Eva og Adam her! Vi kjenner de fra Tv-skjermene og bøkene - og nå kommer de på film! Eva og Adam har vært sammen i snart tre år, siden de var 11. De er nesten alltid sammen. Familiene deres er også omgangsvenner, og i høst skal alle sammen reise til Hellas.
Men Eva har begynt å føle at alt som er gøy bare passerer rett forbi henne... Og hvordan vet man at man fremdeles er forelsket når det har sluttet å pirre i kroppen - hun blir ikke engang svimmel når de kysser, slik som hun ble før!
Eva slår opp med Adam.

Adam blir helt fortvilet, men klarer å ta seg sammen og holder hodet kaldt. Eva drar et lettelsens sukk for at han tar det så bra.
Annika, bestevenninnen til Eva, har møtt en ny gutt. Han heter David og er nesten 18 år. Moren til Annika har også truffet en ny mann, og moren til Annika og Annika flytter sammen med den nye mannen Charlie og hans datter Petra som synger som en bluesdronning. Eva synes at Petra er helt ok, men Annika er mer tvilsom. Og enda mer tvilsom blir hun når hennes nye stesøster Petra begynner å interessere seg for Adam.

Og det er ikke før det viser seg at Petra og Adam faktisk er blitt sammen at Eva forstår at hun har gjort sitt livs største tabbe...


Filmen har kjempesuksess i Sverige, og endelig kommer den til Norge!

Fakta

Originaltittel
Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko
Sjanger
Drama
Skuespillere
Ellen Fjæstad
Carl-Robert Holmer-Kårell
Ulrika Bergman
Pablo Martinez
Rosanna Munter m.fler
Regi
Catti Edfeldt
Manus
Måns Gahrton
Johan Unenge
Produsent
Waldemar Bergendahl
Foto
Jan Rydqvist
Nasjonalitet
SWE
Språk
Svensk
Lengde
1 t. 32 min.
Produksjonsår
2000
Produksjonsselskap
Svensk Filmindustri
SVT Drama
Distribusjon
SF Norge
Aldersgrense
A

Få med deg disse filmene