The Iron Ladies

Norgespremiere: 14.06.2002
Drama

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Historien om det mannlige volleyballaget som vant det nasjonale mesterskapet i Thailand i 1996. Det som vakte oppsikt var at laget for det meste besto av homofile, transvestitter og transseksuelle.
Teamlederen, Mon, var en veldig dyktig spiller som stadig opplevde å bli vraket av lagene fordi han var homofil. Mons beste venn, Jung, fikk samme behandling. Deres sjanse kom da en ny trener ble opnevnt av regjeringen i Thailand for å sette sammen et vinnerlag og treneren annonserer at alle kan prøve seg. Når laget er på plass består det nesten utelukkende av homofile, en helt utrolig situasjon i Thailand. De møter mye motstand, men klarer ved hjelp av ekte lagånd og selvrespekt å utkonkurrere sine motstandere.

The Iron Ladies er en makeløs, fargesprakende og morsom film som formidler sitt budskap om likeverd og toleranse på en løssluppen måte.

Funny, touching, big-hearted...in short, it's a winner.
Time Out

om regissøren
Yongyooth Thongkonthun (f. 1967) er en kjent reklamefilmregissør som leder et av de største produksjonsselskapene i Thailand. The Iron Ladies er hans spillefilmdebut.


Fakta

Norgespremiere
14.06.2002
Originaltittel
Satreelex
Sjanger
Drama
Skuespillere
Jesdaporn Pholdee
Sahaparp Virakamintr
Ekachai Buranapanich
Regi
Yong Thongkonthun
Manus
Yongyoot Thongkongtoon
Visuttichai Boonyakarjana
Jira Maligool
Produsent
Visute Poolvoralaks
Foto
Jira Malikul
Musikk
Amornpong Methakunawut
Nasjonalitet
Thailand
Språk
Thai
Produksjonsår
2000
Produksjonsselskap
Tai Entertainment Co. Ltd
Distribusjon
Arthaus

Anmeldelser

Bilder

Få med deg disse filmene