Kalde føtter

Norgespremiere: 27.10.2006
Tillatt for alle
1 t. 20 min.
Komedie

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Harrytappen Kalle kommer hjem til byen med lomma full av spenn, og har bare èn tanke i hodet: bli sammen med Trine, den peneste dama i hele fylket. Først må han kvitte seg med et lite problem: den dølle typen hun er forlovet med.
Kalle, en kul harrytapp som ikke eier skam i livet, kommer hjem til byen etter å ha tjent seg søkkrik i USA på Lick-a-Baum; en genial oppfinnelse som gir rånere frisk ånde. Nå er hans eneste mål å bli sammen med Trine, den peneste dama i byen.

Men før Kalle rekker å gjøre sitt fremstøt, har den smånevrotiske , dølle Christer kommet ham i forkjøpet og fridd til Trine! Kalle er rasende, og legger en slu plan for å stanse bryllupet og feie Christer av banen.

En dag dukker det ei snasen dame ved navn Veronica opp i platesjappa der Christer jobber, og Christer oppdager at hun har nøyaktig samme, sære musikksmak som ham! De ender på en date, og før Christer vet ordet av det er han er solgt. Han er forelska, men i feil dame!

Christer må få utsatt bryllupet! Kalle er overlykkelig, og setter opp en ny date med Veronica. Kvelden kulminerer i seksuell skandale, ulykke, vold og ambulanseutrykning, men verst av alt: Kalle har fått det hele på tape!

Christer bryter fullstendig sammen, og tilstår alt for Trine. Dypt såret bryter hun forlovelsen og vender seg til Kalle, som viser seg å være en stor støtte i sorgen...

Christer er knust. Men så oppdager han at Veronica hele tiden var kjøpt og betalt av Kalle! Da Trine får høre om dette, gir hun Kalle på båten og finner tilbake til Christer.

På den store bryllupsdagen får Christer panikk da han oppdager både Kalle og Veronica blant gjestene! Han vet at Kalle har hans utskeielser på tape, og et sterkt ønske om å sabotere hele seremonien.

Skandalene tidligere kommer til å virke bagatellmessige sammenlignet med det som nå kommer....

Fakta

Norgespremiere
27.10.2006
Originaltittel
Kalde føtter
Sjanger
Komedie
Skuespillere
Lasse Valdal
Andreas Blix Henriksen
Sarah Steensby
Hanna Kavli Lund
Regi
Alexander Eik
Manus
Thomas Moldestad
Produsent
Nordisk Film v/ Aage Aaberge og You are here v/ Brede Hovland
Foto
Jo Eken Torp
Musikk
Magnus Beite
Nasjonalitet
Norge
Språk
Norsk
Lengde
1 t. 20 min.
Produksjonsår
2006
Produksjonsselskap
Nordisk Film
Distribusjon
Nordisk Filmdistribusjon
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
Ingen scener er egnet til å skade de yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene