Into the Blue

15 år
1 t. 45 min.
Action

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Hold pusten når Paul Walker og Jessica Alba går i vannet i Into The Blue, en intenst spennende undervannsaction som foregår i Bahamas' farvann der det kryr av hai!
Orkansesongen i Bahamas fører med seg både ødeleggelse og frelse. De fleste øyboere frykter de tøylesløse vindene og det ustoppelige regnet, men for skattejegere under vannflaten kan orkanene være en velsignelse. De kraftige bølgene pisker opp havbunnen og løfter opp sandmassene slik at gullfylte galleoner som lenge har vært skjult blant revene kan komme til syne.

Når fire unge fridykkere snubler over et sagnomsust skipsvrak - som ryktes å inneholde millioner i gull - tror de at deres drøm om en skjult skatt er blitt virkelighet. Men like i nærheten, på havbunnen, kommer de over et annet, mer illevarslende, mysterium. Vennegjengen inngår en pakt om å hemmeligholde begge oppdagelsene så de kan tømme skipsvraket før andre skattejegere snubler over det og kan snappe opp gullet før dem.

Men med så mye på spill, blir de fires troskap til hverandre satt på en alvorlig prøve. Og når de møter skjulte farer overalt hvor de snur seg, er det med ett jegerne som er blitt de jagede.

PAUL WALKER har hatt roller i The Fast And The Furious, 2 Fast 2 Furious, Varsity Blues, Pleasantville, Meet The Deedles, She's All That, The Skulls, Timeline, Joy Ride og Noel.

JESSICA ALBA er et hett navn for tiden, med nylige roller i Sin City og Fantastic Four. Hun har også blant annet spilt i Honey, Idle Hands, Never Been Kissed, The Sleeping Dictionary og TV-serien Dark Angel.

SCOTT CAAN var nylig å se i Ocean's Twelve, og har dessuten spilt blant annet i Ocean's Eleven, Gone In 60 Seconds, Enemy Of The State, The Last Resort, Varsity Blues, Boiler Room og Bongwater.

ASHLEY SCOTT spilte nylig i Walking Tall, og har dessuten hatt roller blant annet i AI: Artificial Intelligence, S.W.A.T. og TV-serien Dark Angel.

JOSH BROLIN har bak seg blant annet The Goonies, Flirting With Disaster, Mimic, Nightwatch, Best Laid Plans, Melinda And Melinda og Hollow Man.

Regissør JOHN STOCKWELL har tidligere laget filmene Blue Crush og Crazy/Beautiful. Han er også skuespiller og har blant annet spilt i City Limits, Top Gun, Christine, Nixon, Eddie And The Cruisers, Breast Men og TV-serien Nord og sør.

Fakta

Norgespremiere
Kommer ikke på kino
Originaltittel
Into the Blue
Sjanger
Action
Skuespillere
Paul Walker
Jessica Alba
Scott Caan
Ashley Scott
Josh Brolin
James Frain
Tyson Beckford
Dwayne Adway
Javon Frazer
Chris Taloa
Regi
John Stockwell
Manus
Matt Johnson
Produsent
Ori Marmur
Matt Luber
Louis G. Friedman
Peter Guber
Brandon Birtell
David Zelon
Rick Dallago
Foto
Shane Hurlbut
Musikk
Paul Haslinger
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
Engelsk
Lengde
1 t. 45 min.
Produksjonsår
2005
Produksjonsselskap
Mandalay Pictures
Distribusjon
Twentieth Century Fox Norway
Aldersgrense
15 år
Egnethet
Voksen
Begrunnelse
Dette dykkerdramaet inneholder skildringer av slagsmål og drap. Filmen får derfor 15-årsgrense.

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene