Freaky Friday

Norgespremiere: 26.12.2003
1 t. 37 min.
Komedie

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Komedie med Jamie Lee Curtis og Lindsay Lohan!

Mary Rodgers' klassiske roman ved samme navn får en ny vri i denne nyinnspillingen av komedien "Å, for en fredag" fra 1976. Nykommeren Lindsay Lohan fra "Foreldrefellen" har erstattet Jodie Foster i denne nye versjonen, og sammen med henne møter vi de kjente fjesene til Jamie Lee Curtis og Mark Harmon.
I tillegg til å ha en av hovedrollene i FREAKY FRIDAY inntar også 17-årige Lindsay Lohan, som mange av sine jevnaldrende i filmindustrien, musikkens verden når hun debuterer med låten "Ultimate" på filmens soundtrack.

Handlingen
Doktor Tess Coleman (Jamie Lee Curtis) og hennes 15 år gamle datter Anna (Lindsay Lohan) kommer ikke overens. De er uenige om alt - klær, hår, musikk og spesielt når det gjelder hverandres smak i menn. En torsdagskveld når uenighetene sitt høydepunkt. Anna er rasende fordi moren ikke søtter henne i hennes musikalske ambisjoner, og Tess, som er enke og i ferd med å gifte seg på nytt, skjønner ikke hvorfor Anna ikke kan forsøke å like hennes forlovede (Mark Harmon). Men alt endrer seg raskt når de blir servert to identiske kinesiske spådomskaker. For neste morgen blir dagen deres raskt "freaky" når de oppdager at de i løpet av natten har byttet kropp. Mens de, bokstavelig talt, tvinges til å gå en kilometer i hverandres sko, får de etter hvert steg mer og mer respekt for den andres syn på saken. Men med Tess' nært forestående bryllup dagen etter, må de finne en måte å bytte tilbake på, og det raskt.

Fakta

Norgespremiere
26.12.2003
Originaltittel
Freaky Friday
Sjanger
Komedie
Skuespillere
Jamie Lee Curtis
Lindsay Lohan
Chad Michael Murray
Mark Harmon
Harold Gould
Stephan Tobolowsky
Regi
Mark Waters
Manus
Heather Hach
Leslie Dixon
Produsent
Andrew Gunn
Foto
Oliver Wood
Musikk
Rolfe Kent
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
Engelsk
Lengde
1 t. 37 min.
Produksjonsår
2003
Produksjonsselskap
Walt Disney Pictures
Distribusjon
Buena Vista International

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene