Get Him to the Greek

11 år
1 t. 49 min.
Komedie

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Get him to the Greek fører JONAH HILL og RUSSEL BRAND tilbake til regissøren av Forgetting Sarah Marshall NICHOLAS STOLLER.
Denne gangen møter vi en ung mellomleder i et plateselskap med et oppdrag. Han skal, i løpet av tre dager, få en lite samarbeidsvillig rockelegende til fra London til Hollywood for å gjøre en comebackkonsert. Denne komedien er den siste i rekken fra stjerneprodusenten JUDD APATOW (The 40-Year-Old Virgin, Knocked Up, Funny People).
Aaron Green (Hill) er en mann som får ting til å skje. Denne ambisiøse 24-åringen har fått en oppgave som vil avgjøre hans videre karriere. Hans oppgave: Fly til London for å eskortere en rockegud til det verdensberømte Greek Theatre i Los Angeles slik at han kan gjøre en gigantisk comebackkonsert. Hans sjef og plateselskapsmogul, Sergio Roma (SEAN COMBS Monster's Ball, A Raisin in the Sun) gir han en advarsel: ?Denne artisten er den verste personen på jorden. Snur du ryggen til ham er det på ditt eget ansvar.?
Den britiske rockeren Aldus Snow (Brand) er en briljant musiker og en ekte rock and roll-legende, men etter et smertefullt kjærlighetsbrudd og en karriere i fritt fall har han falt av vannvogna og er nå en katastrofe på to ben. Varsom ovenfor JA-mennesker og redd for at karrieren er på vei inn i det siste Greatest-Hits-kapittelet er Snow i midten av en nihilistisk nedadgående spiral. Da han oppdager at hans livs kjærlighet, modell/popstjerne Jackie Q (ROSE BYRNE Damages, Knowing) er i Los Angeles bestemmer Aldous seg for å gjøre alt for å vinne henne tilbake?rett før han sparker i gang sin egen gjenopptakelse av sitt gamle verdensherredømme.
Etter hvert som nedtellingen til konserten begynner må en uskyldig ung mann navigere gjennom et minefelt av narkotikasmuglere fra London, galskapen på Manhatten og synden i Vegas før han kan overlevere sitt ansvar noenlunde helskinnet. Alt dette mens han forsøker å være trofast mot sin kjæreste Daphne (ELISABETH MOSS Mad Men, Did You Hear About the Morgans?). På veien må han kanskje smiske, lyve, legge til rette for og feste med Aldous, og Aron blir beruset, opphisset, krenket, ydmyket, bakbundet, irritert, evakuert, medisinert og ungdommelig på veien?men Aron VIL klare å få ham til The Greek.

JONAH HILL (Aaron Green) har raskt blitt en av dagens mest ettertraktede skuespillere og en viktig person innen komedien. Takket være hans innsats i hovedrollen i den kritikerroste ungdomshitten Superbad fra 2007, hvor han spilte mot Michael Cera, hadde filmen en inntjening på nesten 120 millioner dollar i USA. Los Angeles Times utnevnte filmen til den mest profane (og hysterisk morsomme) high school filmen de siste 30 årene.
Nylig hadde Hill en av stemmene i DreamWorks Animations animerte 3D film How to Train Your Dragon sammen med skuespillerne Gerard Butler og America Ferrera. Hill er også med i den kommende animasjonsfilmen Megamind fra DreamWorks Animation sammen med Will Ferrell og Brad Pitt.
Den neste filmen vi kan se Hill i er suksessfilmen fra Sundance Film Festival Cyrus, hvor han spiller mot Oscar-nominserte John C. Reilly og Oscar-vinner Marisa Tomei. Han inntar tittelrollen som er en uvanlig rolle for han. Cyrus ble skrevet og regissert av Jay og Mark Duplass.
Den neste hovedrollen Hill skal gi seg i kast med er Moneyball hvor han spiller mot Brad Pitt. Denne filmen er basert på Michael Lewis best selgende bok om hvordan baseballaget Oakland A bruker ukonvensjonelle metoder for å finne talenter til laget. Hill vil spille nestlederen Paul De Podesta. Etter dette vil han starte produksjonen på David Gordon Greens The Sitter.
I tillegg har Hill vist sine talenter som manusforfatter da han var produsent på Sacha Baron Cohens kontroversielle komedie Brüno. Han skal også produsere, spille rolle i og være en av manusforfatterne i den kommende filmversjonen av 21 Jump Street.
I fjor spilte Hill i Judd Apatows mørke komedie Funny People sammen med Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann og Jason Schwartzman. Hill kunne også bli sett i filmen The Invention of Lying med Ricky Gervais, Jennifer Garner og Tina Fey.
Før dette kunne vi se Hill sammen med Jason Segel, Russel Brand og Kristen Bell i Forgetting Sara Marshall.
Hill startet sin karriere med å fremføre en-akts-skuespill han selv hadde skrevet på den slitte Black&White Bar i New York City. Etter å ha fått en rolle i David O. Russells I Heart Huckabees sammen med Dustin Hoffman og Lily Tomlin kunne vi se Hill i Judd Apatows hit fra 2005 The 40-Year-Old Virgin med Steve Carell.
Hill bor i Los Angeles.

RUSSEL BRAND (Aldous Snow) gjenoppliver karakteren Aldous Snow etter en kort pause siden suksessen Forgetting Sarah Marshall. Denne filmen ble skrevet av Jason Segel og tjente inn mer enn 100 millioner dollar på verdensbasis. I 2005 hadde Brand også en rolle i Bedtime Stories med Adam Sandler og Keri Russel. Det var i september 2008 at Brand virkelig hadde sitt gjennombrudd i USA da han var programleder for MTV Video Music Awards (VMA).
I 2009 gjorde Brand sin debut som forfatter i USA med My Booky Wook: A Memoir of Sex, Drugs and Stand-Up. Denne biografien ble en stor suksess i England og ble værende på The New York Times bestselgerliste i over fem uker på rad. Han fortsatte sin stand-up turne i USA og hans tredje live-DVD ble lagt ut for salg etter først å ha blitt sendt på Comedy Central. 2009 sluttet utrolig nok enda bedre for Brand da han, for andre gang på rad, var programleder for MTV Video Music Awards og tiltrakk seg det største seerantallet siden 2004 med nesten ni millioner seere.
Denne sommeren har Brand stemmen til Dr. Nefario i 3D animasjonsfilmen fra Universal Pictures og Illumination Entertainment, Grusomme meg. I tillegg til Brand har blant annet skuespillerne Steve Carell og Jason Segel stemmer til karakterer i filmen som har planlagt premiere 15. oktober. Denne sommeren skal Brand starte produksjonen av en gjeninnspilling av Arthur hvor han har hovedrollen. I tillegg skal han ha stemmen til Påskeharen i CGI-animasjonskomedien fra Universal Pictures og Illumination Entertainment, Hope. Her spiller han mot James Marsden.
I tillegg til å være skuespiller skriver Brand på sin andre bok.

Filmskaperen NICOLAS STOLLERs (skrevet, regissert og produsert av) arbeid er smart, intelligent og bittersøtt. Han er en filmskaper hvis komedier er så ekte at karakterene kunne ha vært dine venner eller naboer.
Stoller skrev den moderne tolkningen av Gulliver's Travels hvor Jack Black og Emily Blunt har hovedrollene i filmen som har premiere i 2011.
Stoller vil slå seg sammen med Jason Segel, forfatteren og skuespilleren fra Forgetting Sarah Marshall, for å skrive den nyeste Muppet filmen for Disney. Denne filmen skal bli regissert av James Bobin. Filmen Five-Year Engagement er en av de neste prosjektene Stoller skal begi seg utpå. Han skal skrive og regissere filmen sammen med Segel, som også vil ha hovedrollen. Apatow Productions skal produsere filmen som handler om opp- og nedturene i én mans fem år lange forlovelse.
Stoller hadde sin debut som regissør med Forgetting Sarah Marshall som er en vill komedie med Jason Segel, Mila Kunis, Jonah Hill, Kristen Bell, Bill Hader og Russell Brand. Filmen ble produsert av Apatow Productions og tjente mer enn 105 millioner dollar på verdensbasis.
Stoller skrev også den store hitten Yes Man hvor Jim Carrey spilte hovedrollen. Filmen handlet om en man som snudde livet rundt ved å si Yes til enhver mulighet. Denne Warner Bros. filmen tjente mer enn 228 millioner dollar på verdensbasis.
Stoller startet å skrive komedier da han jobbet for Judd Apatows anerkjente FOX TV-serie Undeclared. Jason Segel og Stoller møttes i løpet av arbeidet med denne serien og fant tonen da de skjønte at de begge elsket de smertefulle og hjerteskjærende komediene. Han tok steget til manusforfatter da han startet å skrive om utallige prosjekter og ikke minst da han skrev filmen Fun With Dick and Jane sammen med Apatow. Denne filmen hadde Jim Carrey i hovedrollen.
Stoller er avgangselev fra Harvard og var skribent i The Harvard Lampoon. Han er født i London, men vokste opp i Miami. Stoller bor for øyeblikket i Los Angeles med sin kone, Francesca, og deres datter Penelope.

Fakta

Norgespremiere
Kommer ikke på kino
Originaltittel
Get Him to the Greek
Sjanger
Komedie
Skuespillere
Jonah Hill
Russell Brand
Elisabeth Moss
Rose Byrne
Christina Aguilera
Pink
Katy Perry
Regi
Nicholas Stoller
Manus
Jason Segel
Nicholas Stoller
Produsent
Rodney Rothman
Jason Segel
Nicholas Stoller
David Bushell
Judd Apatow
Richard Vane
Foto
Robert D. Yeoman
Musikk
Lyle Workman
Nasjonalitet
USA
Språk
Engelsk
Lengde
1 t. 49 min.
Produksjonsår
2010
Produksjonsselskap
Universal
Relativity Media
Spyglass Entertainment
Apatow
Distribusjon
United International Pictures
Aldersgrense
11 år
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
Seksualisert handling og dialog gjør at denne komedien om en ustyrlig rusavhengig rockestjerne får 11-årsgrense.

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene