Mr Beans ferie

Norgespremiere: 30.03.2007
Tillatt for alle
0 min.
Komedie

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Det regner i London. Mr Bean trekker første gevinst I et kirkelotteri og vinner en tur til den franske Riviera, inkludert et videokamera.

Mr Beans ferie begynner. Han går ombord i Eurostar til Paris og på null tid sitter han på Gare du Nord.

Bean begynner å filme scenen rundt seg med sitt nye videokamera. Han filmer en gatesanger og en kvinne, Sabine, som stopper å gir musikanten penger. Forvirring på taxistoppet gjør at Bean ender opp på La Defense istedenfor Gare du Lyon som han egentlig skulle til. Med kart og kompass setter Bean avgårde i en rett linje mot stasjonen. Han går rett på trafikken rundt Triumfbuen, gjennom en stappfull restaurant og ender opp som paparazzimateriale når han uvettig stiller seg foran det egentlige målet: filmregissør Carson Clay.

Bean ankommer endelig Gare Du Lyon men har mistet toget til Cannes. På plattformen spør han en russisk mann, Emil, om å filme seg. Det gjør Emil gjerne men blir da stående igjen på plattformen når toget forlater stasjonen. Bean innser at Emils sønn, Stepan, er igjen alene på toget og han ser Emil skrike til sønnen at han skal gå av på neste stopp. Det gjør sønnen, men han tar med seg Beans kamera i samme slenger og Bean ender opp med å følge etter ham, mens toget kjører avgårde med resten av bagasjen. Forbi kjører et hurtigtog med Emil ombord, han holder en plakat mot vinduet hvor han har skrevet Cannes og et mobilnummer. Bean filmer plakaten, men de to siste nummerne er dekket av Emils fingre.

Etter mange videre verdigheter uten verken lommebok eller togbilletter sender Bean Stepan avgårde på en buss til Cannes, mens han selv må haike videre.

Langs veien stopper det en liten Mini og det er Sabine fra stasjonen. Bean setter seg inn og endelig er de på vei mot havet. På veien mot Cannes møtes de igjen Stepan og innser at Bean er ettersøkt for bortføringen av den russiske gutten. Bean og Stepan sniker seg rundt for å finne faren uten å bli buret inne. Sabine hjelper til så godt hun kan og etter flere runddanser i Cannes gjenforenes far og sønn i et kjærlig favntak.

Endelig kan Beans ferie begynne!

Fakta

Norgespremiere
30.03.2007
Originaltittel
Mr. Bean's Holiday
Sjanger
Komedie
Skuespillere
Rowan Atkinson
Willem Dafoe m.fl.
Regi
Steve Bendelack
Manus
Robin Driscoll
Simon McBurney
Produsent
Simon McBurney
Peter Bennet-Jones
Tim Bevan
Eric Fellner
Foto
Baz Irvine
Musikk
Nick Angel
Howard Goodall
Nasjonalitet
Storbritannia
Originalspråk
Engelsk
Lengde
0 min.
Produksjonsår
2007
Produksjonsselskap
Studio Canal
Tiger Aspect Productions
Universal Pictures
Working Title Films
Distribusjon
United International Pictures
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Familie
Begrunnelse
Ingen scener er egnet til å skremme de aller yngste. Filmen blir derfor tillatt for alle

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene