Elsk meg i morgen

Norgespremiere: 23.09.2005
Tillatt for alle
1 t. 33 min.
Drama

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Den siste filmen i trilogien om Elling.

Fire år er gått siden Elling (Per Christian Ellefsen) flyttet til byen sammen med Kjell Bjarne(Sven Nordin), romkameraten fra institusjonslivet på Brøynes. Elling bor nå alene i leiligheten. Kjell Bjarne har flyttet en etasje opp, til Reidun (Marit Pia Jacobsen) og hennes lille datter Mojo. Selv om den lille familien tar det som en selvfølge at Elling hører til hos dem, føler Elling seg utenfor og han isolerer seg mer og mer. Med undring betrakter han menneskene rundt seg, og lurer på hva det er som gjør at alle de andre later til å finne seg så bra til rette.

Kjell Bjarne og Reidun tar til slutt tak i situasjonen. Elling protesterer riktignok, men han er ganske fornøyd når han står der som en ny mann; ren, utsovet og velkledd. Han føler seg kort sagt klar til å ta fatt igjen. Innerst inne vet han også hva som mangler, og en kveld finner han endelig kvinnen(Marian Saastad Ottesen) som han vet kan fylle tomrommet i hans liv. Han er villig til å gjøre alt for å vinne hennes tillit og erobre hennes kjærlighet, og han fanger etterhvert hennes oppmerksomhet. Det hele ser en stund meget lovende ut. Men da han en kveld blir invitert hjem til sin utkårede, melder det seg etter hvert en del motforestillinger hos Elling, og historien ender ikke helt som han hadde tenkt. Likevel får Elling erfare at det går an å komme seg gjennom det meste med troen på livet i behold.

I denne filmen møter vi også Mojo, Reiduns lille datter, som er en ivrig beundrer av onkel Elling. Poeten Alfons Jørgensen (Per Christensen)er også med, og selv om helsen er redusert siden sist, spiller han en viktig rolle i Ellings planer.

Fakta

Norgespremiere
23.09.2005
Originaltittel
Elsk meg i morgen
Sjanger
Drama
Skuespillere
Per Christian Ellefsen
Sven Nordin
Marian Saastad Ottesen
Marit Pia Jacobsen
Kjersti Holmen
Per Christensen
Regi
Petter Næss
Manus
Åse Vikene basert på boken av Ingvar Ambjørnsen
Produsent
Dag Alveberg
Foto
Marius Johansen Hansen
Musikk
Stein Berge Svendsen
Lars Lillo-Stenberg
Nasjonalitet
Norge
Lengde
1 t. 33 min.
Produksjonsår
2005
Produksjonsselskap
Maipo film og tv produksjon
Distribusjon
United International Pictures
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
Ingen scener antas å være egnet til å skade de aller yngste. Filmen får derfor aldersgrense: Tillatt for alle.

Få med deg disse filmene