Moves

Norgespremiere: 23.04.2010
Tillat for alle
46 min.
Komedie

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

For at tenåringen Jonas skal få beholde kjæresten sin må han komme inn på samme danseskole som henne. Det innebærer at han må lære seg å danse - på to uker.
Moves er den første heltrønderske kinofilmen. Den innholder kjærlighet, dans, musikk, humor og mye mer. Det hele utspiller seg i Trondheim, og man får være med Jonas dansende gjennom mange av byens praktfulle locations.

Jonas og Mia går siste året på videregående. Alt de drømmer om er å flytte sammen så fort sommeren kommer. Men Mias far har andre planer. Han har meldt henne på audition til en stor, skummel, russisk danseskole og hun er nødt til å dra. Uten penger og med Mias far i mot seg virker alt håpløst for Jonas. Så får han en idé.

Den russiske danseskolen tilbyr reise, bosted og fullt stipend. Så for å kunne være med Mia, må Jonas også komme inn på skolen. Det eneste som står i veien er det faktum at den russiske skolen er i verdensklasse, byen er full av konkurrenter, en sleiping som skal trene sammen med Mia alene på landet og ikke minst; Jonas kan ikke danse!

Jonas oppsøker den utstøtte danselæreren Emanuel Scaramanga. Men Emanuel er ikke akkurat den type danselærer som Jonas forventer seg.

Moves handler om å kjempe mot fornuften, om å gjøre det du virkelig har lyst til, om å følge drømmene - uansett hvor håpløst eller vanskelig det kan virke.

Les mer på www.moooves.no

Fakta

Norgespremiere
23.04.2010
Originaltittel
Moves
Sjanger
Komedie
Skuespillere
Even Vesterhus
Mariama Slåttøy
Bjørnar Løberg
Petter Søraunet
Erlend Fougner
Tuva Munkeby
Tom Eikrem
Regi
Jørgen Klüver
Produsent
Snorre Danielsen
Nasjonalitet
Norge
Språk
Norsk
Lengde
46 min.
Produksjonsår
2010
Produksjonsselskap
Valiant Film
Distribusjon
Uavhengig distribusjon
Aldersgrense
Tillat for alle
Egnethet
Ungdom/Voksen
Begrunnelse
Filmen inneholder ingen skadelige scener. Den blir derfor tillatt for alle.

Trailere og klipp

Få med deg disse filmene