My Bloody Valentine 3D

Norgespremiere: 03.07.2009
18 år
1 t. 41 min.
Grøsser

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

GET READY FOR A 3D RIDE TO HELL!

Et lenge nedgravd mareritt gjenoppstår i et lite gruvesamfunn når en av grøssernes skrekkeligste fortellinger komme til live på en måte som man aldri før har sett. En nyinnspilling av klassikeren fra 1981 som Quentin Tarantino omtaler som "den beste slasherfilmen noen gang". MY BLOODY VALENTINE i 3D bruker den aller siste stereografiske teknologien for å putte publikum midt i et eksepsjonelt skummelt mareritt.
For ti år siden rammet en tragedie gruvesamfunnet Harmony, og som skulle endre det for all tid. Tom Hanniger, en uerfaren kullgruvearbeider, forårsaket en ulykke i tunnelen som fanget og drepte fem menn og som sendte den eneste overlevende, Harry Warden, i permanent koma. Nøyaktig et år etter ulykken, på Valentine's Day, våkner Harry Warden opp? og dreper brutalt 22 mennesker med en hakke før han selv blir drept.

Ti år senere returnerer Tom Hanniger til Harmony på selveste Valentine's Day, fortsatt hjemsøkt av de dødsfall som han forårsaket. Tom sliter med å forsone seg med fortiden og sine uforløste følelser for sin ekskjæreste Sarah, som nå er gift med Toms beste venn Axel, landsbyens sheriff. Men i kveld, etter år med fred, kommer noe fra Harmony sin mørke fortid tilbake. Med en gruvearbeiders maske og utrustet med en hakke er en ustoppelig morder løs. Og ettersom huggene kommer nærmere, innser Tom, Sarah og Alex med skrekk at det kan være Harry Warden som har kommet tilbake for å ta dem.

Vist i en oppsiktsvekkende, virkelighetstro 3D- projeksjon, har MY BLOODY VALENTINE stjerner som Jensen Ackles (kjent fra TV-seriene "Smallville" og "Supernatural"), Jaime King (The Spirit, Sin City, Sin City 2) og Kerr Smith (Final Destination, "Dawson's Creek") i hovedrollene.


Fakta

Norgespremiere
03.07.2009
Originaltittel
My Bloody Valentine 3D
Sjanger
Grøsser
Skuespillere
Jensen Ackles
Jaime King
Kerr Smith
Kevin Tighe
Edi Gathegi
Betsy Rue m.fl.
Regi
Patrick Lussier
Manus
Todd Farmer
Zane Smith
Produsent
Jack L. Murray
Foto
Brian Pearson
Musikk
Michael Wandmacher
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
Engelsk
Lengde
1 t. 41 min.
Produksjonsår
2009
Produksjonsselskap
Lionsgate
Distribusjon
Scanbox
Aldersgrense
18 år
Begrunnelse
Filmen er ikke forhåndskontrollert og skal derfor vises med 18-årsgrense. Distributør og den som viser filmen er strafferettslig ansvarlig.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene