Beautiful Creatures

Norgespremiere: 15.02.2013
11 år
2 t. 3 min.
Drama / Fantasy / Romantikk

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Mørke hemmeligheter, magiske krefter, alvorlige valg og dyp kjærlighet.

Tenåringen Ethan Wate (Alden Ehrenreich) drømmer om å unnslippe det kjedelige småbylivet når han enn dag møter Lena Duchannes (Alice Englert). Han blir intenst forelsket - dette er jenta han har drømt om - bokstavelig talt. De har samme sans for humor. Begge to har mistet mødrene. Og uten at de er klar over det, er de uløselig knyttet sammen av overnaturlige hendelser som fant sted lenge før de ble født.

Selv når Lena innrømmer at hun er en "caster", en heks, og advarer ham om at han kan bli skadet bare av å være sammen med henne, er Ethan tro mot sine følelser. Men forut for Lenas 16-årsdag, spinner alt ut av kontroll. Lena vet at Lyset og Mørket snart skal slåss om å verve henne i det gode eller det ondes tjeneste, og hun frykter for Ethans sikkerhet. Når Mørket nærmer seg Lena, må hun velge mellom å redde Ethan og holde fast ved alt annet hun er glad i.

Beautiful Creatures er basert på den bestselgende romanen av Kami Garcia og Margaret Stohl. Den er original, mørk og morsom, en fengslende, overnaturlig kjærlighetshistorie om en helt vanlig gutt som forelsker seg i en mystisk outsider som helst vil være normal - og den livsfarlige hemmeligheten som forandrer livene deres for alltid.

Fakta

Norgespremiere
15.02.2013
Originaltittel
Beautiful Creatures
Sjanger
Drama
Fantasy
Romantikk
Skuespillere
Alden Ehrenreich
Alice Englert
Emmy Rossum
Jeremy Irons
Emma Thompson
Viola Davis
Thomas Mann
Eileen Atkins
Rachel Brosnahan
Regi
Richard LaGravenese
Manus
Kami Garcia
basert på romanen til Margaret Stohl
Produsent
Molly Smith
Erwin Stoff
Yolanda T. Cochran
Foto
Philippe Rousselot
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
engelsk
Lengde
2 t. 3 min.
Produksjonsår
2013
Distribusjon
Nordisk Film Distribusjon
Aldersgrense
11 år
Egnethet
Ungdom
Begrunnelse
Filmen inneholder skildringer av overnaturlige fenomener, skremmende forvandlinger og enkelte voldsinnslag. Den får derfor 11-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene