Matrix Revolutions

Norgespremiere: 05.11.2003
2 t. 12 min.
Action

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Alt som har en begynnelse har også en slutt.

Tiden renner ut. De fryktede "sentinels" borer ubønnhørlig ned mot menneskebyen Zion. Klemt mellom den virtuelle og virkelige verden må Neo samle nye krefter for å få en slutt på krigen mot maskinene. Men han har ikke regnet med Agent Smith

Heltene er trøtte, men kan ikke hvile. De uslitelige "sentinels" er på vei mot Zion for å gjøre slutt på menneskenes eneste fristed utenfor "the matrix".
Sannheten om hvordan illusjonen virker går gradvis opp for Neo, men den mentale jakten tapper ham for krefter. Han er på villspor i et grenseland mellom "the matrix" og den virkelige verden. Trinity våker over kroppen hans mens Morpheus forsøker å forstå hvordan "the one" bare er nok en innretning for kontroll skapt av de ansiktsløse arkitektene bak "the matrix".
Hæren i Zion tar frem det tyngste artilleriet for å møte et ukjent antall "sentinels" som vil bryte gjennom den siste skansen om få timer. Imens har en stadig farligere Agent Smith infiltrert et besetningsmedlem på et av krigsskipene. Selv maskinene har mistet kontrollen over den løpske agenten, som truer med å ødelegge verden - både den virkelige og den innbilte.
Oraklet gir Neo flere råd. Han tar dem til seg med skepsis, vel vitende om at hun som et maskinskapt program kan være enda et verktøy for løgn. Med hjelp av Niobe velger Neo og Trinity å reise lengre enn noe menneske har våget før: langs den ruinerte jordoverflaten, til hjertet av Maskinbyen. Her inngår Neo en avtale med den største kraften i maskinenes verden. Krigen vil ende i natt. To verdener venter på utfallet av den avgjørende kampen - mellom Neo og Agent Smith

Fakta

Norgespremiere
05.11.2003
Originaltittel
Matrix Revolutions
Sjanger
Action
Skuespillere
Keanu Reeves
Laurence Fishburne
Carrie-Anne Moss
Hugo Weaving
Monica Belluci
Daniel Bernhardt
Jada Pinkett Smith
Matt McColm
Harold Perrineau Jr.
Harry Lennex
Stuart Wells
Regi
Larry Wachowski
Andy Wachowski
Manus
Larry Wachowski
Andy Wachowski
Produsent
Joel Silver
Foto
Bill Pope
Musikk
Don Davis
Nasjonalitet
USA
Språk
Engelsk
Lengde
2 t. 12 min.
Produksjonsår
2003
Produksjonsselskap
Warner Bros.
Village Roadshow Pictures
NPV Entertainment
Silver Pictures
Distribusjon
Norsk Filmdistribusjon

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene