John Tucker Must Die

Norgespremiere: 19.01.2007
Tillatt for alle
1 t. 30 min.
Komedie

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

En forsmådd kvinne kan være et mareritt, så bare tenk deg hvor mye ugagn tre tenåringsjenter kan utrette hvis de blir dyttet mot sitt romantiske bristepunkt. OK, ta hva du nå forestiller deg og gang det med tre. Såpass mye spetakkel blir det når en gjeng ressurssterke high school-jenter skal ta sin hevn over storsjarmøren som har lurt dem i John Tucker Must Die.
Elendigheten starter når tre populære jenter fra konkurrerende klikker oppdager at alle har gått ut med samme type: Skolens åleglatte og kjekke baskethelt John Tucker, kaptein på skolelaget. Etter å ha utvekslet erfaringer, bestemmer den rasende trioen - journalistspiren Carrie, heiagjenglederen Heather og veganeraktivisten Beth - seg for å lære John Tucker en lekse han aldri vil glemme. De går inn for å gjøre Tucker, som aldri er uten en date, umulig å date. Uheldigvis er det slik at hver eneste utspekulerte, lille plan de legger for å underminere "Tuck" og hans dametekke, slår tilbake på dem selv, og at han bare blir mer populær enn noensinne.

Stadig mer desperate innser jentene at de må gå hardere til verks, og det er bare en løsning som gjenstår - å knuse hans hjerte... på samme måte som han har knust deres. Carrie, Heather og Beth rekrutterer en pen, men anonym nykommer til skolen, Kate, for å få henne til å forføre Tuck slik at hun kan dumpe ham når tiden er inne. Kate nøler med å bli med på leken, men hun er desperat etter å få nye venner og en sjanse til å bli "synlig" på sin nye skole, så hun lar seg overtale til å bli med på planen.

Trioen styler Kate så hun skal se ut som John Tuckers virkelige drømmejente, og ganske riktig - han blir hodestups forelsket i den attraktive blondinen. Til å begynne med spiller Kate avvisende, noe som forundrer den populære skolehelten som er vant til at damene faller for hans føtter. Men til tross for alle hennes forsøk på å motstå ham, blir Kate motvillig tiltrukket av Tucker og havner i en lojalitetskonflikt mellom jentene og Tuck.

Som om ikke dette er vanskelig nok, har Kate i mellomtiden blitt venner med Scott, som tilfeldigvis er Tuckers lillebror. Scott er vant til å havne i skyggen av broren, men kan ikke la Kate få vite hva han faktisk føler for henne, særlig ikke når han ser at hun faller for John. Selv Kates mor, Lori, som dater i øst og vest på egen hånd, forsøker å advare Kate mot det tvilsomme oppdraget, men det har gått for langt - og det er for sent å snu nå. Eller er det...?

JESSE METCALFE filmdebuterer i rollen som John Tucker etter å ha blitt kjent som Eva Longorias kjekke gartnervenn i Frustrerte fruer.

BRITTANY SNOW er kjent fra blant annet TV-seriene Nip/Tuck, American Dreams og Guiding Light, og hun spilte mot Vin Diesel i Disney-komedien The Pacifier.

ASHANTI er mest kjent som popstjerne, men har også gjort seg bemerket som skuespiller. Blant annet har hun hatt roller i Sabrina, the Teenage Witch og Buffy the Vampire Slayer, og hun spilte mot Samuel L. Jackson i Coach Carter, og i den engelske musikalen Bride &sPrejudice.

SOPHIA BUSH er kjent fra TV-serien One Tree Hill og har dessuten hatt roller blant annet i Sabrina, the Teenage Witch og Nip/Tuck, og National Lampoon's Van Wilder, Learning Curves og andre filmer.

ARIELLE KEBBEL har blant annet spilt i The Brothers, Soul Plane, Be Cool. Reeker, Dirty Deeds og The Kid &sI, samt flere TV-serier, blant dem Gilmore Girls, CSI, Entourage og Judging Amy.

JENNY McCARTHY er vel mest kjent som Playboy-modell, men har hatt sitt eget TV-show, og hatt roller i flere TV-serier og filmer. Blant annet har hun vært å se i Baywatch, Wings, Skrik 3, Things To Do In Denver When You're Dead og BASEketball.

PENN BADGLEY har hatt faste roller i tre TV-serier, The Mountain, Do Over og The Bedford Diaries og gjesteroller i flere andre serier.

Regissør BETTY THOMAS har tidligere laget blant annet 28 Days, Doctor Dolittle, Private Parts og The Brady Bunch Movie.

Fakta

Norgespremiere
19.01.2007
Originaltittel
John Tucker Must Die
Sjanger
Komedie
Skuespillere
Jesse Metcalfe
Brittany Snow
Jenny McCarthy
Sophia Bush
Ashanti
Arielle Kebbel
Regi
Betty Thomas
Manus
Jeff Lowell
Produsent
Marc S. Fischer
Steven K. Rubenstein
Michael Birnbaum
Karen Lunder
Bob Cooper
Foto
Anthony B. Richmond
Musikk
Richard Gibbs
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
Engelsk
Lengde
1 t. 30 min.
Produksjonsår
2006
Produksjonsselskap
Twentieth Century Fox Film Corporation
Distribusjon
Fox Films AS
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Ungdom
Begrunnelse
Ingen scener er egnet til å skremme de aller yngste.

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene