Starsky & Hutch

Norgespremiere: 16.04.2004
11 år
1 t. 41 min.
Action / Komedie

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Actionkomedie med Ben Stiller, Owen Wilson og Snoop Dogg!

I actionkomedien STARSKY &sHUTCH retter vi blikket tilbake til den spede begynnelsen for etterforskerne David Starsky og Ken "Hutch" Hutchinson, når den kriminalitetsbekjempende duoen med glimt i øyet blir partnere, og skal ut på sitt aller første oppdrag sammen.
Filmen, som er basert på den populære tv-serien fra 70-tallet med samme navn, har en imponerende rollebestening. Vi møter Ben Stiller som Starsky, den noe anspente regelrytteren av en politimann, som sammen med den langt mer bedagelige Hutch, spilt av Owen Wilson, skal løse en sak der der mangt og mye står på spill. Rapperen Snoop Dogg spiller Huggy Bear, deres velinformerte tyster på gata, Vince Vaughn er en slesk forretningsmann med øye for fremtiden, Juliette Lewis er hans elskerinne, og Carmen Electra en av duskedamene som hjelper til. "Årets beste komedie!" (CNN), og filmen FOX betegner "Morsom, superhip og kul!", er i regi av Todd Phillips.

Handlingen
David Starsky (Ben Stiller) er den mest dedikerte politimannen som jobber i de farlige gatene i Bay City. Hans maniske lidenskap for jobben - når han er på vakt går ingen kriminalitet ustraffet forbi...og han er alltid på vakt... - er en god ting, fordi han har store sko å fylle. For moren hans var en legende i yrket - en av de beste detektivene i byens historie. Men mens moren hadde samme partner gjennom hele sin karriere, forbruker Starsky, på grunn av sitt ekstremt nidkjære politiarbeid, partnere fortere enn hans elskede Gran Torino forbruker tennplugger.

Ken "Hutch" Hutchinson (Owen Wilson) har sine egne karriereproblemer. Han er en god politimann, men hans hasardiøse avslappede personlighet, og ønske om å tjene raske penger, får ikke alltid jobben gjort. Han har enestående instinkter, men han trenger bare litt fokus for å holde seg på den, riktignok, mindre lønnsomme siden av loven. Politisjefen, som har sett seg grundig lei på deres mange sprell, tror endelig han har funnet den perfekte løsningen på sine to største problem - lag et par av Starsky og Hutch, og slipp de løs i gatene. Og ikke før de to umake kriminalitetsbekjempende parhestene ulykkelig har startet sin første dag som team, dukker en "flyter" opp på byens kystlinje. Med hjelp fra Hutchs informant, og gatas kuleste type, Huggy Bear (Snoop Dogg), begynner de å nøste opp i den mystiske drapssaken.

Og når de undersøker sin føste ledetråd møter de Staci (Carmen Electra) og Holly, to duskedamer som mer enn gjerne hjelper til - på hvilken som helst måte...

Alle tegn tyder imidlertid etter hvert på at den velstående forretningsmannen Reese Feldman (Vince Vaughn) har en finger med i spillet, men radarparet greier bare ikke å bygge en sterk nok sak mot ham. Og det de heller ikke vet er at Feldman har kokt sammen en plan for å narre narkotikapolitiet DEA, og planlegger den største og mest lukrative narkoavtalen i sin karriere. Den usannsynlige duoen må dermed ta i bruk sine slueste undercover-ferdigheter, ekspertise om livet på gata, og slående gode utseende for å løse saken, og forsikre seg om at de kriminelle får sin straff. For som David Starsky sier "In Bay City, when you cross the line, your nuts are mine"...

Fakta

Norgespremiere
16.04.2004
Originaltittel
Starsky & Hutch
Sjanger
Action
Komedie
Skuespillere
Ben Stiller
Owen Wilson
Snoop Dogg
Fred Williamson
Vince Vaughn
Juliette Lewis
Jason Bateman
Amy Smart
Carmen Electra
George Cheung
Chris Penn
Brande Roderick
Molly Sims
Regi
Todd Phillips
Manus
Todd Phillips
John O'Brien
Scot Armstrong
Stevie Long
Produsent
William Blinn
Stuart Cornfeld
Akiva Goldsman
Tony Ludwig
Alan Riche
Foto
Barry Peterson
Musikk
Theodore Shapiro
Nasjonalitet
USA
Språk
Engelsk
Lengde
1 t. 41 min.
Produksjonsår
2004
Produksjonsselskap
Warner Bros. Pictures
Dimension Films
Distribusjon
Walt Disney Studios Motion Pictures Norway
Aldersgrense
11 år
Egnethet
Ungdom fra 13
Begrunnelse
Til tross for at denne actionkomedien viser flere voldshandlinger er de lite nærgående og har et komisk preg. Filmen får derfor 11-årsgrense.

Få med deg disse filmene