Vicky Cristina Barcelona

Norgespremiere: 03.10.2008
11 år
1 t. 37 min.
Komedie / Drama / Romantikk

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Livet er det ultimate kunstverk!

Stjerneskuespillerne Penèlope Cruz, Scarlett Johansson og Javier Bardem briljerer i denne romantiske komedien "Vicky Cristina Barcelona". Filmen handler om to unge amerikanske kvinner og deres amorøse eskapader i Barcelona, en av de mest romantiske byer i verden.

De to venninnene Vicky (Rebecca Hall) og Cristina (Scarlett Johansson) skal tilbringe sommeren i den spanske byen Barcelona. Bestevenner til tross har de to kvinnene svært forskjellig syn på, og holdninger til, kjærligheten. Vicky er jordnær, realistisk og den mest fornuftige av de to. Hennes ønsker for ferien er å ha en måned på å gjøre forskning til sin masteroppgave, før hun skal hjem og gifte seg med den trauste New Yorkeren Doug. Cristina er single, åpen for nye eventyr, både emosjonelle og seksuelle, og på evig søken etter lidenskapen som skal ta henne med storm.Under et galleribesøk treffer de den vakre maleren Juan Antonio (Javier Bardem), kjent for sitt turbulente forhold til sin ekskone Maria Elena (Penelope Cruz). Fra nå av skjer ting fort og i løpet av en begivenhetsrik helg har både Cristina og Vicky fått livene sine snudd opp ned!Satt oppimot den deilige middelhavssensualiteten i Barcelona, er Vicky Cristina Barcelona Woody en morsom og frisinnet feiring av kjærligheten i alle dens sjatteringer; romantikken, spenningen, lidenskapen, hjertesorgen og det evige mysteriet.


Fakta

Norgespremiere
03.10.2008
Originaltittel
Vicky Cristina Barcelona
Sjanger
Komedie
Drama
Romantikk
Skuespillere
Javier Bardem
Scarlett Johansson
Penélope Cruz
Rebecca Hall
Regi
Woody Allen
Manus
Woody Allen
Produsent
Letty Aronson
Stephen Tenenbaum
Gareth Wiley
Foto
Javier Aguirresarobe
Nasjonalitet
USA
Spania
Språk
Catalan/English/Spanish
Lengde
1 t. 37 min.
Produksjonsår
2008
Produksjonsselskap
Mediapro
Antena 3 Films
Gravier Productions
Distribusjon
Scanbox
Aldersgrense
11 år
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
Dette dramaet inneholder skildringer av sterke følelsesmessige utbrudd og en truende skyteepisode. Filmen får derfor 11-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene