Bambi 2 (no. versjon)

Norgespremiere: 24.02.2006
Tillatt for alle
1 t. 14 min.
Animasjon / Familiefilm / Barnefilm

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Gjensyn med lille Bambi og alle vennene hans!

Den magiske og spektakulære historien om Bambi, som er en av de meste populære og kritikerroste animasjonsfilmene gjennom alle tider, blir nå levendegjort enda en gang i Disneys BAMBI 2. Etter en nitidig produksjonsperiode på fire år har DisneyToon Studios klart å fange skjønnheten, følelsene, varmen og humoren fra den opprinnelige animasjonsklassikeren fra 1942. I BAMBI 2 møter vi etter mer enn 60 år de velkjente figurene Bambi, Skogens fyrste, Trampe, Blomst, Felin og Ugle. Disse uforglemmelige skogsdyrene får selskap av noen veldig spesielle nye venner, som bidrar til eventyr og lek i denne tidløse historien.
I begynnelsen av historien rådfører Skogens fyrste seg med Ugle for å finne en kolle som kan passe på hans ene dåsønn, Bambi. Selv om den majestetiske hannhjorten er overbevist om at han ikke passer til å oppdra en liten dådyrunge, han som er Skogens fyrste og det hele, følger han motvillig rådet til den kloke uglen og tar på seg ansvaret med å passe på Bambi frem til våren. Fyrsten, som ikke er vant til å omgås unger, forsøker å innføre sin sønn i skogens hemmeligheter og ansvaret som vil følge med den fremtredende posisjonen Bambi én dag vil arve.

Selv om Bambi av hele sitt hjerte ønsker å bevise hva han kan for sin far, kommer ofte hans iboende nysgjerrighet, naturlige lekenhet og behovet for å leke med vennene Trampe og Blomst i veien. Men Bambi ser også med lengsel at vennene tar deres mors omtenksomhet og strenge formaninger for gitt. Da Bambi en dag forveksler en jegers hjortekall med stemmen til sin egen mor og vandrer alene av gårde inn i skogen, blir han til slutt omringet av en flokk snerrende ulver. I siste liten dukker Bambis far opp og klarer å jage ulveflokken. Denne fryktelige opplevelsen blir en smertelig påminnelse om Bambis tap og hvor knyttet han er til minnet om sin mor.

Etter hvert som Bambi og fyrsten tilbringer mer og mer tid sammen, begynner avstanden dem i mellom gradvis å minske. Bambi viser glimt av det motet og den styrken han én dag må besitte, mens fyrstens morske holdning mykner etter hvert som han blir påminnet om sin egen ungdom og hvor gøy det var å leke. Men akkurat når far og sønn begynner å bli vant til sin nye familietilværelse, er det tid for Bambi å flytte til sin nye adoptivmor. Bambi tar motvillig fatt på dette nye kapitlet i livet sitt, og han må bevise sitt mot og de kunnskapene hans far har lært ham, noe som til og med imponerer skogens fyrste. Bambi er i ferd med å bli voksen.

Fakta

Norgespremiere
24.02.2006
Originaltittel
Bambi II
Sjanger
Animasjon
Familiefilm
Barnefilm
Skuespillere
Patrick Stewart
Alexander Gould
Brendon Baerg
Carolyn Hennesy
Nicky Jones
Anthony Ghannam
Andrea Bowen
Ariel Winter
Makenna Cowgill
Keith Ferguson
Cree Summer
Brian Pimental
Regi
Brian Pimental
Manus
Alicia Kirk
Produsent
Jim Ballantine
Musikk
Bruce Broughton
Nasjonalitet
USA
Språk
Norsk dubbing
Lengde
1 t. 14 min.
Produksjonsår
2006
Produksjonsselskap
Walt Disney Pictures
Distribusjon
Buena Vista International
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Barn
Begrunnelse
Til tross for noen skumle scener får denne tegnefilmen "tillatt for alle", da den i stor grad skildrer en verden de minste vil kjenne seg igjen i.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Få med deg disse filmene