Fatso

Norgespremiere: 24.10.2008
15 år
1 t. 34 min.
Komedie

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

En svært lite romantisk komedie.

Fatso er ikke historien om en kåt tjukkas som har ronka seg opp i et hjørne. Det er historien om en som vil være akkurat som alle andre. Og om hvor hardt det er å være stor og bløt.

Rino bor i leiligheten han har overtatt etter bestemora si. Han er tretti år.Han spiser Nugatti rett fra boksen. Han drømmer seg bort på teenagesluts.com og chatter hele natta under sitt alter ego, Kaptein Kuk.Han har én venn. Fillip.Rino lever et stusselig liv. Men om ikke annet lever han det stusselige livet i fred. Uten innsyn. Helt til Rinos far bestemmer at ett av rommene skal leies ut. Han har ordna en leieboer allerede.Hun er svensk, sier faren. Hun? sier Rino. Hun, ja, sier faren. Hun flytter inn til helga.Rinos ynkelige tilværelse skal eksponeres. Han skal kles naken. Og foran ham står en sexy, svensk nittenåring med Oslos kuleste vennekrets.Arild Fröhlich har tatt utgangspunkt i Lars Ramslies bejublede roman Fatso og skapt et helt nytt og særegent univers, der den store, komiske og venneløse Rino tumler klosset rundt i sin jakt på et bedre liv.
Fakta

Norgespremiere
24.10.2008
Originaltittel
Fatso
Sjanger
Komedie
Skuespillere
Nils Jørgen "Jøgge" Kaalstad
Josefin Ljungman
Kyrre Hellum
Jenny Skavlan
Per Kjerstad
Arnt Egil Andreassen
Rudi Simmons
Lisa Loven
Silje Marie Korsnes
Maren Bervell og Petter Kaalstad
Regi
Arild Fröhlich
Manus
Arild Fröhlich
Lars Gudmestad
Produsent
Finn Gjerdrum
Stein B. Kvae
Foto
Askild Vik Edvardsen
Musikk
Kåre Vestrheim
Thomas Tofte
Nasjonalitet
Norge
Originalspråk
Norsk
Lengde
1 t. 34 min.
Produksjonsår
2008
Produksjonsselskap
Paradox
Distribusjon
Scanbox
Aldersgrense
15 år
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
Denne filmen handler om en ung mann som er ekstremt opptatt av sex, og fokuserer på dette i alle sammenhenger. Filmens problematiske framstillinger av seksualitet antas å virke forstyrrende på 11-åringer. Filmen får derfor 15 årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene