Hårete hevn

Norgespremiere: 25.06.2010
Tillatt for alle
1 t. 31 min.
Komedie / Familiefilm

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

I denne familiekomedien må griske utbyggere betale prisen for å asfaltere paradiset. For Moder Natur smaker hevnen søtest når den har pels!
Etter å ha flyttet hele familien fra Chicago og langt inn i Oregons dype skoger der han skal administrere byggingen av et antatt ?økologisk? boligfelt tror Dan Sanders at hans største problem i verden er å hjelpe sin ti år gamle sønn til å bli fortrolig med naturen. Eller å glede sin krevende sjef. Men når lederrollen for ødeleggelsen av dyrenes naturlige habitat gjør ham til det lokale dyrerikets mest forhatte person, innser han hvor mye bråk noen få frekke skogsskapninger kan sette i stand!

De smarte dyrene plager Dan dag og natt, saboterer arbeidet hans, og ødelegger både sjelefreden og garderoben hans. Under dette velorganiserte angrepet ligger Dans liv tidsnok i grus. Selvsagt er det ingen som tror ham når han påstår at det er dyrene som er skyld i alle ulykkene, og han mislykkes totalt i å fange, stoppe eller fotografere de dyriske angriperne. Kone og sønn er klare for å forlate ham, og hele prosjektet står i fare. Dan oppgraderer etter hvert hele feiden til å bli en krig der alt og alle står mot hverandre, og i en kamp der mennesket står overfor naturen, er mennesket i trøbbel! Hvis ikke Dan kan innse at grønt er mer enn fargen på pengesedler, kan dette gå virkelig galt!

BRENDAN FRASER er kjent fra Mummy-filmene, Journey To The Center Of The Earth, Crash, The Air I Breathe, The Quiet American, George Of The Jungle, Encino Man, Airheads og mange andre filmer.

BROOKE SHIELDS vil for alltid huskes fra filmen Den blå lagune, men har spilt i en lang rekke andre filmer og TV-serier, fra hun var barnestjerne i Pretty Baby til rollen som Mileys mor i Hannah Montana.

KEN JEONG har blant annet spilt i Hangover, Role Models, Step Brothers, Pineapple Express, Couples Retreat og Knocked Up.

MATT PROKOP er blant annet kjent fra Hannah Montana og High School Musikal.

Regissør ROGER KUMBLE har tidligere laget Cruel Intentions 1 og 2, The Sweetest Thing, Just Friends og College Road Trip.

Fakta

Norgespremiere
25.06.2010
Originaltittel
Furry Vengeance
Sjanger
Komedie
Familiefilm
Skuespillere
Brendan Fraser
Ken Jeong
Brooke Shields
Matt Prokop
Angela Kinsey
Rob Riggle
Skyler Samuels
Toby Huss
Samantha Bee
Jim Norton
Ricky Garcia
Alexander Chance
Erin Howell
Rachel Dolan
Kathleen Fitzgerald
Aliya Victoriya Druth
Norske stemmer
ved bl.a Marian Aas Hansen
Henrik Horge
Anders Bye
Håvard Bakke
Lene Meiran
Regi
Roger Kumble
Manus
Michael Carnes
Josh Gilbert
Produsent
Keith Goldberg
Ira Shuman
Brendan Fraser
Robert Simonds
Terri Goddard
Jonathan King
Jeff Skoll
Foto
Peter Lyons Collister
Musikk
Edward Shearmur
Nasjonalitet
USA
Språk
Engelsk
Lengde
1 t. 31 min.
Produksjonsår
2010
Produksjonsselskap
Summit Entertainment
Participant Media
Imagenation Abu Dhabi
Robert Simonds
Distribusjon
Nordisk Film Distribusjon AS
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Familie
Begrunnelse
Filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste.

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene