Drag Me To Hell

Norgespremiere: 12.06.2009
15 år
1 t. 39 min.
Grøsser / Thriller

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Christine Brown has a good job, a great boyfriend, and a bright future. But in three days, she's going to hell.

Christine Brown (Alison Lohman) er en ambisiøs bankrådgiver med en sjarmerende kjæreste, professor Clay Dalton (Justin Long).

Livet er fint helt til den mystiske Fru Ganush (Lorna Raver) kommer til banken for å be om en utsettelse på sitt huslån. Burde Christine følge sine instinkter å gi den gamle damen en hjelpende hånd? Eller burde hun nekte damen en utsettelse for å imponere sin sjef, Herr Jacks (David Paymer), og få et forsprang på en mulig forfremmelse. Christine velger skjebnesvangert det siste alternativet, gjør skam på Fru Ganush og fratar henne hennes hjem.

Christine Brown (Alison Lohman) er en ambisiøs bankrådgiver med en sjarmerende kjæreste, professor Clay Dalton (Justin Long). Livet er fint helt til den mystiske Fru Ganush (Lorna Raver) kommer til banken for å be om en utsettelse på sitt huslån. Burde Christine følge sine instinkter å gi den gamle damen en hjelpende hånd? Eller burde hun nekte damen en utsettelse for å imponere sin sjef, Herr Jacks (David Paymer), og få et forsprang på en mulig forfremmelse. Christine velger skjebnesvangert det siste alternativet, gjør skam på Fru Ganush og fratar henne hennes hjem.

Som hevn kaster den gamle kvinnen den mytiske demonen Lamias kraftige forbannelse på Christine, og gjør livet hennes, bokstavelig talt, til et rent helvete. Hjemsøkt av en ond ånd og misforstått av sin skeptiske kjæreste, søker hun hjelp av profeten Rham Jas (Dileep Rao) for å redde sin sjel fra evig fordømmelse. For å hjelpe den fortvilte Christine tilbake til et normalt liv, veileder den synske henne om hvordan hun skal reversere forbannelsen. Etter hvert som de onde kreftene kommer nærmere blir Christine stilt ovenfor det mest utenkelige valg; hvor langt er hun villig til å gå for å bryte fri fra forbannelsen?

"Den villeste, morsomste og mest uhyggelige skrekkfilmen på mange år!"
Entertainment Weekly

Fakta

Norgespremiere
12.06.2009
Originaltittel
Drag Me To Hell
Sjanger
Grøsser
Thriller
Skuespillere
Justin Long
Alison Lohman
Lorna Raver
David Paymer
Fernanda Romero
Chelcie Ross m.fl.
Regi
Sam Raimi
Manus
Ivan Raimi
Sam Raimi
Produsent
Grant Curtis
Sam Raimi
Robert G. Tapert
Foto
Peter Deming
Musikk
Christopher Young
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
Engelsk
Lengde
1 t. 39 min.
Produksjonsår
2009
Produksjonsselskap
Ghost House Pictures
Mandate Pictures
Distribusjon
Scanbox
Aldersgrense
15 år
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
Store mengder voldsomme skrekkeffekter gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene