Pelle Politibil går i vannet

Norgespremiere: 08.01.2010
Tillatt for alle
1 t. 14 min.
Animasjon

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Hele Norges favoritt politibil er tilbake! I "Pelle Politibil går i vannet" tar vår kjære venn opp kampen med de sleipe miljøforbryterne brødrene Grevling, sammen med sin lille venninne Oda Oter.
Under en voldsom høststorm ryker strømkabelen som forsyner Bodø by med elektrisitet. Pelle Politibil tar ansvar og sleper en ny kabel over fjellet mot vær og vind så byen kan få tilbake lys og varme. Men når jobben er gjort rygger Pelle inn i den avrevne kabelen. Han får elektrosjokk. Alle tror Pelle er dø. Men nok en gang skjer et mirakel. Pelle våkner - nå er han elektrisk.

Full av ny ren energi tar Pelle nå opp kampen mot brødrene Grevling - to sleipe fyrer som har kommet til den lille nordnorske byen for å stjele innbyggernes drikkevann. Brødrene Grevling tapper vannet på flasker og selger det dyrt til byens befolking under drepende sommervarme. I kompaniskap med sin lille venninne, Oda Oter, avslører Pelle det hemmelige vanntapperiet inne i fjellet, men det blir en lang og dramatisk kamp før Pelle kan ta det endelige oppgjøret med miljøforbryterne.

Fakta

Norgespremiere
08.01.2010
Originaltittel
Pelle Politibil går i vannet
Sjanger
Animasjon
Skuespillere
Fredrik Steen
Bjørn Sundquist
Pernille Sørensen
Gard B. Eidsvold
Robert Stoltenberg
Norske stemmer
Robert Stoltenberg
Pernille Sørensen
Gard Eidsvold
Fredrik Steen
Bjørn Sundquist
Eldar Vågan
Regi
Rasmus A. Sivertsen
Manus
Arthur Johansen
Produsent
Aage Aaberge
Nasjonalitet
Norge
Originalspråk
Norsk
Lengde
1 t. 14 min.
Produksjonsår
2009
Produksjonsselskap
Neofilm AS
Distribusjon
Nordisk Film Distribusjon AS
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Familie
Begrunnelse
Animasjonsfilmen om Pelle Politibil har en gjennomgående positiv stemning. Til tross for enkelte skumle scener, antas ikke filmen å ha skadelig virkning på de yngste.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene