Due Date

Norgespremiere: 03.12.2010
11 år
1 t. 35 min.
Komedie
Due Date er lagt til min liste

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Ny komedie fra mannen bak Hangover!

Todd Phillips regisserer Robert Downey Jr. og Zach Galifianakis i "Due Date". De spiller to usannsynlige bekjente sveiset sammen på en tur bestående av like store porsjoner livslæring som galskap.
Downey spiller Peter Highman, en vordende førstegangsfar med en kone fem dager fra termin. Peter stresser for å rekke en flyavgang hjem fra Atlanta for å være med på fødselen, men alle gode intensjoner kollapser når et tilfeldig møte med den håpefulle skuespilleren Ethan Tremblay (Galifianakis) tvinger Peter til å haike med Ethan. Det skal bli en reise tvers gjennom USA som vil resultere i en rekke ødelagte biler, vennskap og Peters siste flik av nerver.

Todd Phillips regisserer etter et manuskript av Alan R. Cohen, Alan Freedland, Adam Sztykiel og seg selv, basert på en historie av Cohen og Freedland. På rollelisten i "Due Date" står også Michelle Monaghan ("Made of Honor"), Oscar-nominerte Juliette Lewis ("Cape Fear", "Whip It") og Oscar-vinneren Jamie Foxx ("Ray"). Filmen er produsert av Phillips og Dan Goldberg, som tidligere har samarbeidet om "The Hangover". De utøvende produsentene er Scott Budnick, Thomas Tull og Susan Downey.
Bak kameraet gjenforenes staben fra "The Hangover", deriblant fotograf Lawrence Sher, scenograf Bill Brzeski, klipper Debra Neil-Fisher og kostymedesigner Louise Mingenbach.
Warner Bros. Pictures presenterer, i samarbeid med Legendary Pictures, en Green Hat Films-produksjon av Todd Phillips-filmen "Due Date". Filmen skal distribueres over hele verden av Warner Bros. Pictures, et Warner Bros. Entertainment-selskap.

Fakta

Norgespremiere
03.12.2010
Originaltittel
Due Date
Sjanger
Komedie
Skuespillere
Robert Downey Jr.
Zach Galifianakis
Juliette Lewis
Michelle Monaghan
Jamie Foxx
Alan Arkin
RZA
Regi
Todd Phillips
Manus
Alan R. Cohen
Alan Freedland
Adam Sztykiel
Todd Phillips
Produsent
Daniel Goldberg
Todd Phillips
Foto
Lawrence Sher
Nasjonalitet
USA
Språk
Engelsk
Lengde
1 t. 35 min.
Produksjonsår
2010
Produksjonsselskap
Green Hat Films
Distribusjon
Sandrew Metronome
Aldersgrense
11 år
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
Enkelte voldshandlinger gjør at denne filmen får 11-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene