She's the Man

Norgespremiere: 02.06.2006
Tillatt for alle
1 t. 47 min.
Komedie / Romantikk

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Alle har en hemmelighet...

Duke vil ha Olivia, som liker Sebastian, som egentlig er Viola, hvis bror er kjæreste med Monique, så hun hater Olivia, som dater Duke bare for å gjøre Sebastian sjalu, Sebastian er egentlig Viola, som er dødsforelsket i Duke, som egentlig tror hun er en gutt
I denne hysterisk morsomme nåtidsfortellingen av Shakespeares tidløse komedie "Twelfth Night" er Viola Hastings (Amanda Bynes) fast bestemt på å bevise at hun har det som skal til for å komme med på skolens fotballag.

Viola Hastings er rasende fordi jentelaget har blitt utelatt av serien, og hun klarer ikke overbevise verken guttenes trener eller sin fotballspillende kjæreste (Robert Hoffman) at hun er god nok til å bli med på guttelaget. Så da hennes tvillingbror Sebastian (James Kirk) ringer fra London for å fortelle at han ikke rekker tilbake til skolestart på sin nye skole, Illyria Prep, bestemmer Viola seg for at dette er hennes store sjanse! Ved hjelp av en god venn som er makeover artist utgir hun seg for å være Sebastian, og inntar skolen - og fotballaget!

Skjønt det å være gutt viser seg å være litt mer komplisert enn først antatt, spesielt når hun begynner å få varme følelser for romkameraten Duke (Channing Tatum), som er dødelig forelsket i vakre Olivia (Laura Ramsey), som igjen viser seg å ha et godt øye til den nye følsomme gutten i klassen, nemlig "Sebastian"

Fakta

Norgespremiere
02.06.2006
Originaltittel
She's the Man
Sjanger
Komedie
Romantikk
Skuespillere
Amanda Bynes
Channing Tatum
Laura Ramsey
Vinnie Jones
Regi
Andy Fickman
Manus
Ewan Leslie m.fl.
Produsent
Ewan Leslie
Jack Leslie
Lauren Shuler Donner
Foto
Greg Gardiner
Musikk
Nathan Wang
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
Engelsk
Lengde
1 t. 47 min.
Produksjonsår
2006
Produksjonsselskap
DreamWorks SKG
Donners' Company
Lakeshore Entertainment
Distribusjon
Scanbox
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Ungdom
Begrunnelse
Ingen scener antas å skremme de aller yngste seerne.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene