Cowboys & Aliens

Norgespremiere: 09.09.2011
11 år
1 t. 59 min.
Action / Fantasy / Krigsfilm / Sci-Fi / Western

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Daniel Craig og Harrison Ford spiller hovedrollene i en av årets mest spennende og originale actionfilmer, med regi av blockbuster-skaperen Jon Favreau. Gjør deg klar for en helt spesiell kinoopplevelse i 2011, idet western og sci-fi forenes slik du aldri har sett før.
Regissøren av Iron Man 1 &s2, Jon Favreau, er tilbake med den nye storslåtte actionfilmen Cowboys &sAliens. Med seg på laget har han et produsentarsenal av en annen verden, med navn som Steven Spielberg, Ron Howard og Brian Grazer.

I 1873 kommer en fremmedkar (Craig) med hukommelsestap vandrende inn i den hardt prøvede ørkenbyen Absolution i New Mexico. Det eneste som vitner om fortiden hans, er et mystisk armbånd på det ene håndleddet hans. Han oppdager raskt at innbyggerne i Absolution ikke liker fremmede, og at Colonel Dolarhyde (Ford) styrer livene deres med jernhånd.

Men Absolution får erfare et helt nytt fryktnivå, idet den avsidesliggende byen angripes av mystiske himmelfarkoster. De utenomjordiske monsterne viser ingen nåde, der de suser ned over hustakene med blendende lys og bortfører innbyggerne én etter én. Den fremmede de før prøvde å bli kvitt, kan nå vise seg å være deres eneste redning.

Fakta

Norgespremiere
09.09.2011
Originaltittel
Cowboys & Aliens
Sjanger
Action
Fantasy
Krigsfilm
Sci-Fi
Western
Skuespillere
Olivia Wilde
Daniel Craig
Harrison Ford
Jon Favreau
Paul Dano
Regi
Jon Favreau
Manus
Damon Lindelof
Mark Fergus
Alex Kurtzman
Roberto Orci
Hawk Ostby
Produsent
Ron Howard
Steven Spielberg
Foto
Matthew Libatique
Musikk
Harry Gregson-Williams
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
Engelsk
Lengde
1 t. 59 min.
Produksjonsår
2011
Produksjonsselskap
Imagine Entertainment
K/O Paper Products
Fairview Entertainment
Platinum Studios
Distribusjon
United International Pictures
Aldersgrense
11 år
Egnethet
Ungdom fra 13
Begrunnelse
Filmen inneholder truende scener og mange voldsskildringer. Da disse utspiller seg i et urealistisk univers får filmen 11-årsgrense, men frarådes underårige.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene