Klovn - The Movie

Norgespremiere: 25.03.2011
15 år
1 t. 33 min.
Komedie

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Etter 60 episoder fordelt på seks elleville og utstudert pinlige sesonger av TV-serien Klovn, fikk danskene rett før jul det de ventet på - Klovn The Movie. Den er på rekordtid blitt en av tidenes desidert største danske kinosuksess, og nå står Norge for tur. Stakkars oss!

Klovn The Movie er en helt ny historie i spillefilmlengde basert på universet og figurene fra TV-serien. Frank Hvam og Casper Christensen spiller stadig hovedrollene som karikerte versjoner av seg selv, og det samme gjelder deres to partnere Iben Hjejle og Mia Lyhne. Det blir også gjensyn med en lang rekke gamle kjenninger og dessuten en rekke helt nye Klovn-karakterer. Med i filmen i små gjesteroller er også en imponerende lang rekke danske kjendiser.

I Klovn The Movie skal Frank og Casper på sommerferie, og for å slippe å ha med Mia og Iben, har Casper valgt å arrangere en kanotur jentene garantert ikke vil være med på. Casper er seg selv lik og planlegger å være alt annet enn trofast i ferien, og kaller kanoturen enkelt og greit, og ikke spesielt elegant, "Tour de Fisse".

Ting går som vanlig ikke etter planen når Casper og Frank legger ut på ferden, påtvunget Franks nevø som reisefølge. Ulykkene og pinlighetene står i kø, og når du tror det ikke kan bli verre, har eventyret bare så vidt begynt!

De har fått deg til å gremmes. De har ødelagt dine fineste øyeblikk. De har dratt deg igjennom de verste pinsler. De har gitt deg noen av ditt livs verste øyeblikk. Men nå vil de gjøre alt godt igjen. De har gjort sitt beste for å gi deg en vakker episk familiefilm: Lystig, romantisk, rørende. Men lykkes bare ikke ..! På forhånd UNNSKYLD.

Fakta

Norgespremiere
25.03.2011
Originaltittel
Klovn: The Movie
Sjanger
Komedie
Skuespillere
Frank Hvam
Casper Christensen
Mia Lyhne
Iben Hjejle
Marcuz Jess Petersen
Regi
Mikkel Nørgaard
Manus
Casper Christensen
Frank Hvam
Produsent
Louise Vesth
Foto
Jacob Banke Olesen
Musikk
Kristian Eidnes Andersen
Nasjonalitet
Danmark
Originalspråk
dansk
Lengde
1 t. 33 min.
Produksjonsår
2010
Produksjonsselskap
Zentropa
Distribusjon
Nordisk Film Distribusjon
Aldersgrense
15 år
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
Gjennomgående seksualisert handling og dialog, samt enkelte eksplisitte seksuelle skildringer, gjør at filmen får 15-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene