Crazy Heart

Norgespremiere: 26.02.2010
Tillatt for alle
1 t. 52 min.
Drama

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

I Crazy Heart spiller Jeff Bridges hovedrollen som den semitragiske, romantiske antihelten Bad Blake. Bad er en nedkjørt countryartist som har hatt alt for mange ekteskap, alt for mange år på turne og alt for mange drinker alt for mange ganger. Likevel klarer han ikke å motstå fristelsen å få hjelp fra Jean (Maggie Gyllenhaal), en musikkjournalist som oppdager mannen bak artisten.

I en alder av 57 år lever Bad fremdeles av å spiller sine gamle slagere på brune puber og bowlinghaller for et aldrende publikum i en alkoholrus hinsides enhver fornuft. Hans tidligere berømmelse er nå kun et falmet minne. Det meste han kan håpe på er å inngå et samarbeid med Tommy Sweet (Collin Farrell). Tommy har lært alt han kan fra Bad, men ulikt Bad har han klart å bli en svært rik og berømt countryartist.Etter utallige konserter møter han en kveld den unge lokale journalisten Jean Craddock og blir mer betatt enn vanlig. Jean, en alenemor med sine egne feilgrep bak seg, vet at det ville være svært dumt å tro på hans løgner. Likevel havner de i hverandres armer gang etter gang.


Men kan Bad, som så vidt klarer å holde sitt eget hode over vann, klare å ta vare på noen andre? Hans forsøk ender opp som et grelt og glitrende portrett av en manns kamp for å innse sine egne mangelfulle menneskelige sider og utrettelige kamp for å oppnå verdighet og forsoning.Fylt med fantastisk country musikk, består CRAZY HEART av originale sanger fra Grammy vinneren og den Oscarnominerte produsenten T Bone Burnett (WALK THE LINE, O BROTHER WHERE ART THOU?) sammen med låtskriver Stephen Bruton.


Fakta

Norgespremiere
26.02.2010
Originaltittel
Crazy Heart
Sjanger
Drama
Skuespillere
Jeff Bridges
Maggie Gyllenhaal
Robert Duvall
Sarah Jane Morris
Colin Farrell
Beth Grant
Tom Bower
Annie Corley
Alexandria Morrow
Luce Rains
Josh Berry
Daniel J Gonzales
Rick Dial
Therese Olson
Sequoyah Adams-Rice
Chad Brummett
Regi
Scott Cooper
Manus
Scott Cooper
Produsent
Robert Duvall
Eric Brenner
Judy Cairo
Alton Walpole
Michael A. Simpson
Rob Carliner
Leslie Belzberg
Jeff Bridges
T Bone Burnett
Foto
Barry Markowitz
Musikk
Stephen Bruton
T-Bone Burnett
Nasjonalitet
USA
Språk
Engelsk
Lengde
1 t. 52 min.
Produksjonsår
2009
Produksjonsselskap
Fox Searchlight Pictures
Distribusjon
Twentieth Century Fox Norway
Aldersgrense
Tillatt for alle
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
Filmen inneholder ingen scener som antas å ha skadelig virkning på de yngste.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene