I gode og onde dager - Chuck og Larry

Norgespremiere: 28.09.2007
7 år
1 t. 50 min.
KOMEDIE

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

I 'I gode og onde dager - Chuck &sLarry' spiller Sandler og James to streite typer som snubler seg gjennom livet med de beste hensikter.
Vi har sett Adam Sandler i glansrollene som lathans i "Billy Madison" og "Happy Gilmore" og som romantisk forvirret yngling i "Bryllupssangeren", "Big Daddy" og "50 First Dates". Igjen og igjen har han vist oss at han har taket på relasjonskomedier, og igjen og igjen har det komiske talentet hans høstet mye latter fra fansen... og scoret de beste damene.

Sandler har mange ganger hatt romantiske forhold på filmlerretet med vittige skjønnheter som Drew Barrymore, Kate Bekinsale og Courteney Cox, men nå står han for første gang overfor en skuespiller med en litt... lunere sex appeal.

Selv om tv-publikum lenge har kjent Kevin James for rollen i den populære tv-serien "Kongen av Queens", vant han mange flere beundrere som den håpløse romantikeren Albert, mot Will Smith, i "Hitch" i 2005, som ble utstrålt over hele verden.

Fra en omstreifende tilværelse som stand-up-komiker og gjennom flere år som ledende situasjonskomiker er han nå ankommet offisielt på sølvlerretet.

"Mannemenn" og bestekompiser
Den 28. september 2007 vil denne komiker-duoen - best kjent for å floke det til for utrolig skjønne kvinner - forføre noen man aller minst forventer: hverandre.

I "I gode og onde dager - Chuck &sLarry" spiller Sandler og James to streite typer som snubler seg gjennom livet med de beste hensikter. Brannstasjonen i Brooklyn er stolt av Chuck Levine (Sandler) og Larry Valentine (James), to skikkelige mannemenn - alltid side ved side og villig til å gjøre hva som helst for hverandre.

Den urtypiske enkemannen Larry vil bare en ting: beskytte familien sin. Kompisen hans, Chuck, vil også bare en ting: nyte singellivet.

Chuck er svært takknemlig fordi Larry har reddet livet hans på jobben og skylder ham en tjeneste. Larry innkrever denne tjenesten når det offentlige byråkratiet nekter ham å oppgi sine egne to barn som mottakerne av livsforsikringen hans. Det eneste Chuck må gjøre, er å hevde å være Larrys partner på noen skjemaer. Enkelt. Ingen kommer til å få vite det.

Men når en overivrig snushane av en byråkrat fatter mistanke, blir det nye parets overenskomst spredt utover hele byen, og fra å være hemmelig, blir det førstesidestoff.

Nå er Chuck og Harry tvunget til å spille rollen som et nyforelsket og nygift par og må nå famle seg gjennom en urkomisk farse på indre lykke under ett tak. Etter å ha overlevd noen forpliktende hvetebrødsdager og greid å hindre å bli avslørt, oppdager de godhjertede svindlerne at det å holde sammen i vanskelige tider, er det som utgjør en sann familie.


Adam Sandler
Adam Sandler (Chuck Levine) har oppnådd stor suksess som skuespiller, forfatter, produsent, regissør og musiker. Han fikk internasjonal anerkjennelse med "Saturday Night Live" i TV.

Han har medvirket i filmer som "Terapi for korte lunter" med Jack Nicholson og "Punch-Drunk Love", som han fikk en Golden Globe nominasjon for.

Allerede som 17-åring opptrådte han som komiker, og siden har han stått regelmessig på scenen. Senere debuterte han som filmskuespiller med filmen "Coneheads". Han er involvert i alle aspekter som har med filmproduksjon å gjøre. Sandler har et eget produksjonsfirma, Happy Madison Productions, og har vært produsent for en rekke filmer, som "European Gigolo", og "The hot Chick".


Kevin James
Kevin James (Larry Valentine) er nettopp ferdig med et niårig prosjekt som produsent for - og stjerne i - den kjente serien "Kongen av Queens". For dette showet, som hver dag sendes verden over, ble James nominert til Emmy-prisen i 2006 som beste skuespiller i en komiserie.

James startet sin karriere som komiker på scenen i Long Island. Han ble oppdaget av fjernsynsprodusenter ved filmfestivalen i Montreal i 1996, og inngikk kontrakt på et eget show. James har også vært å se i forskjellige andre programmer på tv.

Hans filmkarriere startet med filmen "Hitch", der han spilte mot Will Smith. James har også synkronisert for rollen Officer Landers i den Oscar-nominerte animasjonsfilmen "Monster House".


Dennis Dugan (regissør) er en talentfull filmskaper som har drevet i underholdningsbransjen i over to årtier. Dugan er sett på som en av filmindustriens største komedieregissører. Han har medvirket som regissør i filmer som "Big Daddy" og "Happy Gilmore". Dugan begynte karrieren først som skuespiller på scenen i New York og fant veien til Hollywood foran kamera. Han var bl.a. med i tv-seriene "Richie Brockelman" og "Private Eye". Han har regissert filmer som "The Benchwarmers" og "National Security" og fjernsynsserier som "NYPD Blue" og "Ally Mc Beal". Ved siden av små roller i sine egne filmer har han bl.a. spilt i "The Benchwarmers" og "She's Having a Baby".


Fakta

Norgespremiere
28.09.2007
Originaltittel
I Now Pronounce You Chuck and Larry
Sjanger
KOMEDIE
Skuespillere
Adam Sandler
Kevin James
Jessica Biel
Dan Aykroyd
Ving Rhames
Steve Buscemi
Nicholas Turturro
Allen Covert
Rachel Dratch
Richard Chamberlain
Nick Swardson
Regi
Dennis Dugan
Manus
Alexander Payne
Jim Taylor
Produsent
Barry Bernardi
Michael Bostick
Tom Shadyac
James D. Brubaker
Jack Giarraputo
Adam Sandler
Foto
Dean Semler
Musikk
Rupert Gregson-Williams
Nasjonalitet
USA
Lengde
1 t. 50 min.
Produksjonsår
2007
Produksjonsselskap
Universal Pictures
Shady Acres Entertainment
Happy Madison Productions
Relativity Media
Distribusjon
United International Pictures
Aldersgrense
7 år
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
En dramatisk brannscene i starten av filmen kan virke skremmende på de aller yngste. Derfor får denne komedien 7-årsgrense.

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene