Tower Heist

Norgespremiere: 11.11.2011
7 år
1 t. 41 min.
Action / Komedie / Krim

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Ben Stiller og Eddie Murphy leder an stjernegalleriet i Tower Heist, en krimkomedie om en gjeng ærlige arbeidere som tar i bruk skitne knep for å hevne seg på Wall Street-svindleren som rundlurte dem.
Etter at arbeidsstaben i en Central Park-luksusskyskraper oppdager at milliardæren i toppetasjen har stukket av med hele pensjonen deres, slår de seg sammen for å planlegge den ultimate hevnen: Et dristig kupp for å stjele tilbake det han har tatt fra dem.

Josh Kovacs (Stiller) har jobbet som stabssjef ved et av de mest luksuriøse og velsikrede bolighøyhusene i New York i over et tiår. Under hans årvåkne øyne er det ingenting som går ubemerket hen. I den råflotte leiligheten på toppetasjen sitter Wall Street-mogulen Artur Sway (Alan Alda) i husarrest, etter å ha blitt tatt med buksene nede mens han svindlet investorene sine for to milliarder kroner. Men de dette svir aller verst for er alle de ansatte i skyskraperen, hvis pensjoner han hadde ansvaret for å ivareta.

Bare noen dager før Artur ser ut til å slippe unna med den perfekte forbrytelsen, tar Josh og staben hans kontakt med småkjeltringen Slide (Murphy) for å planlegge det nær sagt umulige. De ønsker å ta seg inn i Arthurs velbevoktede leilighet og stjele de verdiene de tror befinner seg der. Selv om de er amatører, kjenner disse ferske tyvene bygningen bedre enn noen andre. Det viser seg raskt at de har kartlagt det dristige kuppet i årevis - de bare visste ikke om det før nå.

Fakta

Norgespremiere
11.11.2011
Originaltittel
Tower Heist
Sjanger
Action
Komedie
Krim
Skuespillere
Ben Stiller
Eddie Murphy
Matthew Broderick
Téa Leoni
Gabourey Sidibe
Casey Affleck
Michael Peña
Alan Alda
Charles Q. Murphy
Marcia Jean Kurtz
Nina Arianda
Steven Weisz
Peter Van Wagner
Regi
Brett Ratner
Manus
Noah Baumbach
Bill Collage
Adam Cooper
Ted Griffin
Produsent
Brian Grazer
Foto
Dante Spinotti
Musikk
Christophe Beck
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
Engelsk
Lengde
1 t. 41 min.
Produksjonsår
2011
Produksjonsselskap
Universal Pictures
Imagine Entertainment Relativity Media
Rat Entertainment
Distribusjon
United International Pictures
Aldersgrense
7 år
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
Enkelte dramatiske scener gjør at denne filmen får 7-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene