The Twilight Saga - New Moon

Norgespremiere: 20.11.2009
11 år
2 t. 10 min.
Fantasy / Romantikk / Spenning / Thriller

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

I andre avsnitt av Stephenie Meyers fenomenalt suksessrike Twilight-serie, stiger romansen mellom dødelig og vampyr når Bella Swan (Kristen Stewart) dykker dypere ned i mysteriene knyttet til den overnaturlige verdenen hun lengter etter å bli del av - og befinner seg snart i større fare enn noen gang.

Etter Bellas skjebnesvangre 18-årsfeiring forlater Edward Cullen (Robert Pattinson) og familien hans den lille byen Forks i Washington i et forsøk på å beskytte henne fra de farene som ligger i deres verden. Når den sorgtyngede Bella soser målløst gjennom det siste skoleåret, nummen og alene, oppdager hun at bildet av Edward kommer til henne hver gang hun setter seg selv i fare. Hennes begjær etter å bli gjenforent med ham gjør at hun tar stadig større sjanser.Når en tilfeldighet fører Bella ansikt til ansikt med en tidligere dødsfiende, er det bare en inngripen fra en flokk overnaturlig store ulver som redder henne fra en grusom skjebne, og møtet gjør det klart som blekk at Bella befinner seg i livsfare. I et kappløp med tiden lærer hun hemmeligheten til Quileutene og Edwards virkelige motivasjon for å forlate henne. Hun står også overfor en potensielt dødelig gjenforening med hennes kjære som er langt unna det hun har drømt om. Med mer av lidenskapen, tempoet og spenningen som gjorde Twilight til en verdensomspennende suksess er The Twilight Saga: New Moon en gripende oppfølger.


Fakta

Norgespremiere
20.11.2009
Originaltittel
The Twilight saga - New Moon
Sjanger
Fantasy
Romantikk
Spenning
Thriller
Skuespillere
Robert Pattinson
Kristen Stewart
Taylor Lautner
Nikki Reed
Ashley Green
Jackson Rathbone
Kellan Lutz
Dakota Fanning
Regi
Chris Weitz
Manus
Stephenie Meyer
Melissa Rosenberg
Produsent
Karen Rosenfelt
Guido Cerasuolo
Marty Bowen
Mark Morgan
Wyck Godfrey
Bill Bannerman
Greg Mooradian
Guy Oseary
Foto
Javier Aguirresarobe
Musikk
Alexandre Desplat
Nasjonalitet
USA
Språk
Engelsk
Lengde
2 t. 10 min.
Produksjonsår
2009
Produksjonsselskap
Summit Entertainment (in U.S.)
SND Groupe M6 (in France)
Temple Hill
Imprint Entertainment
Sunswept Entertainment
Distribusjon
Nordisk Filmdistribusjon
Aldersgrense
11 år
Egnethet
Ungdom
Begrunnelse
Filmen får 11-årsgrense da den har en gjennomgående mørk stemning og inneholder flere dramatiske og truende skildringer med vampyrer og varulver.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene