En katt i Paris

Norgespremiere: 31.08.2013
ANIMASJON, BARNEFILM

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Spennende mysterium fra hustakene og bakgatene i Paris. Katten Dino lever et dobbeltliv. På dagtid er han en søt kattepus som tilhører Zoe, datteren til den kvinnelige politisjefen I Paris. Jenta har vært stum siden hennes far ble myrdet av storgangsteren Victor Costa. Om natten sniker Dino seg ut for å være sammen med tyven Nico, som elegant slenger seg fra tak til tak, alltid på jakt etter et verdifullt bytte.

Dinos bekymringsløse katteliv blir med ett langt farligere når Nico faller i unåde hos Costa og hans bande. Og plutselig blir også Zoe blandet inn i bandittakrobatikken. Hun bør helst holde balansen!

Spennende mysterium fra hustakene og bakgatene i Paris.
Medietilsynet
---

Norske stemmer:
Line Verndal, Kåre Conradi, Per Christian Ellefsen
---


Et spennende mysterium for de aller minste fra hustakene og bakgatene i Paris. Katten Dino lever et dobbelt liv. På dagtid er han en søt kattepus som tilhører Zoe. Zoe er seks år gammel, stum og moren hennes er politisjef i Paris. Men på natten sniker Dino seg ut for å være sammen med tyven Nico. Filmen lanseres på kino med norske stemmer!
Arthaus
---

DVD-utgivelsen
En katt i Paris åpnet Barnefilmfestivalen i Kristiansand 2011 til unison jubel fra barn mellom 5 og 10 år. Men filmen har fått 7-årsgrense av en grunn: Den er nemlig utrolig spennende! Filmen er håndtegnet og er et nydelig alternativ til masseproduserte dataanimerte tegnefilmer. De stemningsfulle film-noir-inspirerte bildene fra Paris' bakgater og det jazz-inspirerte lydbildet gjør filmen til en flott opplevelse for voksne også.

Filmen lanseres med norske stemmer av blant annet Line Verndal, Per Christian Ellefsen, Stig Henrik Hoff, Ingar Helge Gimle og Kåre Conradi.

Katten Dino lever et dobbeltliv. På dagtid er han en søt kattepus som tilhører Zoe, datteren til den kvinnelige politisjefen i Paris. Jenta har vært stum siden hennes far ble myrdet av storgangsteren Victor Costa. Om natten sniker Dino seg ut for å være sammen med tyven Nico, som elegant slenger seg fra tak til tak, alltid på jakt etter et verdifullt bytte. Dinos bekymringsløse katteliv blir med ett langt farligere når Nico faller i unåde hos Costa og hans bande. Og plutselig blir også Zoe blandet inn i banditt-akrobatikken. Hun bør helst holde balansen!
SME
---


Spennende mysterium fra hustakene og bakgatene i Paris Katten Dino lever et dobbeltliv. På dagtid er han en søt kattepus som tilhører Zoe, datteren til den kvinnelige politisjefen I Paris. Jenta har vært stum siden hennes far ble myrdet av storgangsteren Victor Costa. Om natten sniker Dino seg ut for å være sammen med tyven Nico, som elegant slenger seg fra tak til tak, alltid på jakt etter et verdifullt bytte.

Dinos bekymringsløse katteliv blir med ett langt farligere når Nico faller i unåde hos Costa og hans bande. Og plutselig blir også Zoe blandet inn i bandittakrobatikken. Hun bør helst holde balansen!

En katt i Paris åpnet Barnefilmfestivalen i Kristiansand til unison jubel fra barn mellom 5 og 10 år. Filmen er håndtegnet og er et nydelig alternativ til masseproduserte dataanimerte tegnefilmer. De stemningsfulle film-noir inspirerte bildene fra Paris bakgater og det jazz-inspirerte lydbildet, gjør filmen til en flott opplevelse for voksne også.

Filmen lanseres på kino med norske stemmer!
Arthaus
---


A thrilling mystery that unfurls in the alleys and on the rooftops of the French capital, Paris, over the course of one adventurous evening.
MovieGoods.com
---

Fakta

Norgespremiere
31.08.2013
Originaltittel
Une vie de chat
Sjanger
ANIMASJON, BARNEFILM
Skuespillere
Dominique Blanc
Bernadette Lafont
Jean Benguigui
Bruno Salomone
Oriane Zani
Regi
Alain Gagnol
Jean-Loup Felicioli
Manus
Alain Gagnol
Jacques-Remy Girerd
Produsent
Emmanuel Bernard
Annemie Degryse
Arnaud Demuynck
Jacques-Remy Girerd
Arlette Zylberberg
Foto
Izù Troin
Musikk
Serge Besset
Nasjonalitet
Frankrike
Produksjonsår
2010
Produksjonsselskap
Folimage
Lunanime
Lumière
Digit Anima
France 3 Cinéma
Rhône-Alpes Cinéma
RTBF
Films Distribution
Soficinéma 4
Canal Plus
France Télévisions
CinéCinéma
Le Centre national du cinéma et de l'image animée
Distribusjon
Cinematekene

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene