Fast and Furious Five

Norgespremiere: 04.05.2011
15 år
2 t. 10 min.
Action / Drama / Krim

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

I Fast Five gjenforenes Vin Diesel og Paul Walker med de øvrige stjernene fra hvert kapittel av den adrenalinfylte actionfilmserien. Denne gangen slår ekspolitimannen Brian O'Conner (Paul Walker) seg sammen med eksfangen Dom Toretto (Vin Diesel) - selv om de befinner seg på hver ende av lovens lange arm.

 

I Fast Five gjenforenes Vin Diesel og Paul Walker med de øvrige stjernene fra hvert kapittel av den adrenalinfylte actionfilmserien. Denne gangen slår ekspolitimannen Brian O'Conner (Paul Walker) seg sammen med eksfangen Dom Toretto (Vin Diesel) - selv om de befinner seg på hver ende av lovens lange arm. Nykommeren Dwayne Johnson får i dette ultimate kappløpet mot tiden selskap av en rekke kjente fjes fra de foregående filmene, som Jordana Brewster, Chris "Ludacris" Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon og Don Omar.

I tiden siden Brian og Mia Toretto (Brewster) hjalp Dom med å bryte ut av fengselet, har de svidd gummi over mange landegrenser på flukt fra myndighetene. Nå er de trengt opp i et hjørne i Rio de Janeiro, hvor de må utføre en siste jobb i bytte mot friheten. Mens de setter sammen sitt eliteteam av toppracersjåfører demrer det for de usannsynlige samarbeidspartnerne at den eneste sjansen til å komme seg ut av klisteret for godt, er å konfrontere den korrupte forretningsmannen som ønsker å se dem døde. Men han er ikke den eneste som er på sporet av dem.

Den hardkokte spesialetterforskeren Luke Hobbs (Dwayne Johnson) bommer aldri på målet sitt. Når han får i oppdrag å spore opp Dom og Brian, skyr han og teamet hans ingen midler for å fakke dem. Men idet mennene hans spinner gjennom Brasil, forstår Hobbs at det ikke alltid er så lett å skille de gode fra de onde. Nå må han sette sin lit til instinktene for å sikte seg inn på byttet... før noen andre slår ham på målstreken.

Fakta

Norgespremiere
04.05.2011
Originaltittel
Fast Five
Sjanger
Action
Drama
Krim
Skuespillere
Dwayne Johnson
Vin Diesel
Paul Walker
Jordana Brewster
Tyrese Gibson
Elsa Pataky
Matt Schulze
Sung Kang
Gal Gadot
Ludacris
Joaquim de Almeida
Michael Irby
Alimi Ballard
TJ Hassan
Geoff Meed
Regi
Justin Lin
Manus
Chris Morgan
Produsent
Vin Diesel
Michael Fottrell
Neal H. Moritz
Foto
Stephen F. Windon
Musikk
Brian Tyler
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
Engelsk
Lengde
2 t. 10 min.
Produksjonsår
2011
Produksjonsselskap
Original Film
One Race Films
Distribusjon
United International Pictures
Aldersgrense
15 år
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
Store mengder actionvold deriblant enkelte brutale drap gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene