De tre musketerer

Norgespremiere: 14.10.2011
11 år
1 t. 50 min.
Action / Eventyr
De tre musketerer er lagt til min liste

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Storslått nyinnspilling i 3D av den verdenskjente historien fra Alexandre Dumas. I rollene møter vi Christopher Waltz, Orlando Bloom, Milla Jovovich og Mads Mikkelsen.

De en gang så kjente musketerene Athos, Porthos og Aramis har trukket seg tilbake og lever sine liv utenfor rampelyset. Men når den unge og eventyrlystne D'Artagnan kommer til Paris for å oppfylle sin drøm om å bli musketer, blir de dratt inn i det vanskeligste oppdraget noensinne. De må hjelpe sitt land Frankrike med å unngå krig mot England.Den unge Kong Louis sin nærmeste rådgiver Kardinal Richelieu (Waltz) gjør alt for å erobre tronen i landet. Gjennom å stjele Dronning Annes juveler og overlate dem til hertugen av Buckingham (Bloom), skaper han et rykte om at dronningen av Frankrike er utro. Med håp om at den unge Kong Louis dermed vil erklære krig mot England, ser rådgiveren Ruchelieu for seg at det franske folket i krigstid vil kreve en sterkere leder - Richelieu selv.Dermed må de tre musketerene og deres nye lærling gjøre det umulige. De må ta seg inn i det ugjennomtrengelige Tower of London og stjele tilbake juvelene, før det store ballet går av stabelen og tyveriet blir oppdaget.I tillegg til Christoper Waltz, Orlando Bloom, Milla Jovovich og Mads Mikkelsen, møter vi også Ray Stevenson, Luke Evans, Matthew Macfayden og Logan Lerman.Fakta

Norgespremiere
14.10.2011
Originaltittel
The Three Musketeers
Sjanger
Action
Eventyr
Skuespillere
Milla Jovovich
Orlando Bloom
Logan Lerman
Matthew MacFadyen
Christoph Waltz
Mads Mikkelsen
Ray Stevenson
Regi
Paul W.S. Anderson
Manus
Alex Litvak
Andrew Davies
Produsent
Paul W.S. Anderson
Jeremy Bolt
Robert Kulzer
Foto
Glen MacPherson
Musikk
Paul Haslinger
Nasjonalitet
Frankrike
Storbritannia
Tyskland
USA
Språk
Engelsk
Lengde
1 t. 50 min.
Produksjonsår
2011
Produksjonsselskap
Constantin Film Production
Impact Pictures
Distribusjon
SF Norge
Aldersgrense
11 år
Egnethet
Barn/ungdom
Begrunnelse
Filmen inneholder kampscener og enkelte voldshandlinger som kan virke skremmende på 7-åringer. Filmen får derfor 11-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene