SuperClasico

Norgespremiere: 11.05.2012
11 år
1 t. 34 min.
Komedie

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

- en feel-good film av ypperste sort!

Ole Christian Madsen (Flammen og Citronen) har med SuperClásico laget en av årets morsomste, varmeste og mest rørende komedier. SuperClásico er en feel-good film av ypperste sort - med vin, fotball, tango og sydlig temperament kombinert med den lune danske humoren! Kanskje er det dejligst å være norsk i Danmark, men det er slett ikke verst å være dansk i Argentina heller.
I SuperClásico er Christian helt knust etter hans kone, fotballagenten Anna, har forlatt ham til fordel for stjernespilleren Juan Diaz i Buenos Aires. Ekteskapet er slutt, men Christian klarer ikke engang å gå skrevet under på skilsmissepapirene som har ventet på ham i 11 måneder. Impulsivt hopper han på et fly til Buenos Aires med parets 16 år gamle sønn. Påskuddet er at de skal skrive under papirene sammen, men sannheten er at han vil vinne Anna tilbake!

SuperClásico referer til det årlige argentinske fotballoppgjøret mellom erkerivalene Boca Juniors (som Maradona bl.a. spilte for før han dro til Napoli) og River Plate. Å være fotball-fan i Argentina er stor lidenskap. Men i diplomatiske kretser refererer man også til "un caso clásico" - et utrykk som argentinerne bruker om de særdeles hyppige tilfellene hvor europeiske kvinner søker visum for å bosette seg i Argentina etter å ha forelsket seg i en (som regel) ung og heit latino-mann.

Fakta

Norgespremiere
11.05.2012
Originaltittel
SuperClásico
Sjanger
Komedie
Skuespillere
Anders W. Berthelsen
Paprika Steen
Jamie Morton
Sebatian Estevanez
Adriana Mascialino
Dafne Schilling
Miguel Dedovich
Pietro Gian
Regi
Ole Christian Madsen
Manus
Ole Christian Madsen
Anders Frithiof August
Produsent
Signe Leick Jensen
Lars Bredo Rahbek
Foto
Jørgen Johansson
Musikk
Jonas Struck
Nasjonalitet
Danmark
Språk
Dansk
Lengde
1 t. 34 min.
Produksjonsår
2011
Produksjonsselskap
Nimbus Film
Distribusjon
Europafilm
Aldersgrense
11 år
Egnethet
Ungdom/voksen
Begrunnelse
Filmen inneholder en skremmende scene med forulykkede samt en seksuell skildring som kan virke forstyrrende på 7-åringer. Filmen får derfor 11-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene