Få meg på, for faen

Norgespremiere: 19.08.2011
11 år
1 t. 16 min.
Drama

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Velkommen til Skoddeheimen. Et typisk norsk tettsted på Vestlandet med høye fjell, dumme sauer, teite foreldre og der ingenting skjer.

Her bor 15 år gamle Alma. Alma er søt, har mange venner og masse humor, men det er en ting som mangler; hun har ikke Artur - skolens kjekkas.

Hverdagen hennes består stort sett av å gå på ungdomsskolen, vente på at hun skal bli voksen slik at hun kan flytte til et annet sted - og kåte dagdrømmer. Slik prøver Alma så godt hun kan å overleve de vanskelige tenårene.


På en skolefest prøver endelig Artur seg på Alma, men når Alma forteller venninnene sine om hva som har skjedd, så fornekter han alt.


Plutselig blir Alma utstøtt av alle som en løgner, latterliggjort og mobbet. Hverdagen som tidligere var kjedelig blir nå i tillegg direkte plagsom, nærmest uutholdelig. Hun må finne ut om løsningen er å stikke fra Skoddeheimen og alle problemene, eller skal hun prøve å vinne Artur og vennene tilbake. Og vil Artur egentlig ha henne?
Om regissøren


Jannicke Systad Jacobsen (født 1975), manusforfatter og regissør, er utdannet fra Famu - den tsjekkiske nasjonale filmskolen og London International Film School. Hun har også studert teatervitenskap og sosialantropologi ved Universitetet i Oslo.


Hennes dokumentarfilmer, deriblant Sandmann - historien om en sosialistisk supermann (2005) og Scener fra et vennskap (2009), er kjent sin spesielle sans for humor. Sandmann ble nominert til Gullruten for beste TV-dokumentar og kortdokumentaren Klovnbarna (2005) er visst på mer enn 70 filmfestivaler verden om og tildelt flere priser.


Få meg på, for faen er hennes spillefilmdebut.


Fakta

Norgespremiere
19.08.2011
Originaltittel
Få meg på, for faen
Sjanger
Drama
Skuespillere
Helene Bergsholm
Henriette Steenstrup
Matias Myren
Malin Bjørhovde
Beate Støfring
Julia Schacht
Arthur Berning
Julia Bache-Wiig
Regi
Jannicke Systad Jacobsen
Manus
Jannicke Systad Jacobsen
Produsent
Brede Hovland
Foto
Marianne Bakke
Musikk
Ginge Anvik
Nasjonalitet
Norge
Originalspråk
Norsk
Lengde
1 t. 16 min.
Produksjonsår
2011
Produksjonsselskap
Motlys AS
Distribusjon
Sandrew Metronome
Aldersgrense
11 år
Egnethet
Ungdom fra 13
Begrunnelse
Filmen inneholder seksuelle skildringer som kan virke forstyrrende på barn under 11 år. Filmen får derfor 11-årsgrense.

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene