Titanic

Norgespremiere: 13.04.2012
11 år
3 t. 15 min.
Drama / Romantikk

Kjøp billetter

Velg dato

Velg kino

Om filmen

Verdens kanskje mest kjente kjærlighetshistorie er kjent for de fleste. Jack (DiCaprio) og Rose (Kate Winslet) glitrer i rollene som de elskende hvis sosiale status skiller dem ad. De deler likevel kjærligheten - og skjebnen.
Intet på denne jord kan måle seg med den storslåtte og legendariske beretningen om TITANIC. Som vinner av 11 Oscarstatuetter, inkludert Beste Film, seilte denne gripende kjærlighetshistorien rett hjem hos kinogjengere over hele verden, for til sist å fremstå som den mest populære filmen gjennom alle tider.

Leonardo DiCaprio og Kate Winslet glitrer på lerretet som Jack og Rose, de unge elskende hvis sosiale status skiller dem ad - men som likevel finner hverandre om bord på jomfruturen til R.M.S Titanic, skipet som ikke kan synke. Men da luksusbåten kolliderer med et isfjell i Nord Atlanteren, snur den lidenskapelige kjærlighetshistorien om til en dramatisk kamp for å overleve.

Denne skjebnesvangre filmen om forbudt kjærlighet og heltemot, fra den anerkjente filmskaper og mange ganger Oscar vinner James Cameron, blir stående som et ekte filmatisk mesterstykke.

Fakta

Norgespremiere
13.04.2012
Originaltittel
Titanic
Sjanger
Drama
Romantikk
Skuespillere
Leonardo DiCaprio
Kate Winslet
Billy Zane
Kathy Bates
Frances Fisher
Bernard Hill
Gloria Stuart
Bill Paxton
Ioan Gruffudd
Regi
James Cameron
Manus
James Cameron
Produsent
James Cameron
Foto
Russell Carpenter
Musikk
Randy Gerston
James Horner
Nasjonalitet
USA
Originalspråk
Engelsk
Lengde
3 t. 15 min.
Produksjonsår
1997
Produksjonsselskap
Lightstorm Ent./20th Century-Fox
Distribusjon
Twentieth Century Fox Norway
Aldersgrense
11 år

Anmeldelser

Trailere og klipp

Bilder

Få med deg disse filmene