Noah Jupe, Millicent Simmonds og Emily Blunt i A Quiet Place 2

Nå kan du kjøpe billetter til A Quiet Place 2!

Filmweb
Publisert:

På fredag kan du se A Quiet Place 2 på kinoer over hele landet. Ikke gå glipp av den koronautsatte oppfølgeren til en av de beste skrekkfilmene fra det siste tiåret.

Annonse

A Quiet Place, er en intens sci-fi-skrekkfilm nesten uten dialog. Filmen foregår i et postapokalyptisk USA, invadert av blinde monstre med usannsynlig god hørsel. En liten familie med en døv datter har overlevd fordi de har grunnleggende evner i amerikansk tegnspråk, men hver minste lyd de lager kan framprovoserer monstrene.

Filmen ble hyllet av anmeldere, vi regner den som en av de beste skrekkfilmene fra det siste tiåret, og den tjente inn nesten tre milliarder kroner på verdensbasis.

A Quiet Place 2 hadde planlagt Norgespremiere 20. mars i fjor, omtrent samtidig som samfunnet gikk i full lockdown-modus. Nå er den endelig på vei igjen!

I toeren står Evelyn og de tre barna hennes alene igjen etter å ha forsvart seg mot skapningene som angriper alt som lager lyd. Familien blir tvunget på flukt ut i det ukjente som venter utenfor hjemmets fire vegger. Der oppdager de at det ikke bare er monstre de må bekymre seg for. Gjør deg klar for en ny nervepirrende kinoopplevelse. Og husk; ikke lag en eneste lyd.

Annonse

Kjøp billetter til A Quiet Place 2 her

A Quiet Place 2
Annonse