Spider-Man: No Way Home

ENDELIG: Se traileren til Spider-Man: No Way Home

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Se den etterlengtede superhelttraileren over!

Annonse

Forventningene er skyhøye for den kommende tredje Spider-Man filmen med Tom Holland i tittelrollen. Spider-Man: No Way Home har Norgespremiere på kino i desember.

I 2020 fikk vi ingen nye Marvel Studios-filmer på kino, men i år slår de tilbake med hele fire filmer og minst fem serier! Vi har allerede sett WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, Black Widow og de første episodene av What If…?.

Les også: Oversikt – De 28 neste prosjektene fra Marvel Studios

I neste uke er det kinopremiere på Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, seks uker senere kan du se Eternals, og deretter følger Hawkeye-serien på Disney+.

Annonse

Den mest forventningsladde filmen er likevel årets aller siste superhelt-film, Spider-Man: No Way Home. I går skrev vi at traileren ble lekket, i elendig kvalitet, på internett. Nå har Sony sluppet den offisielle traileren, og du kan se den i HD, med fullt forståelig lyd, på Filmweb!

Introduserer multiverset til MCU

Både Tom Holland, regissør Jon Watts og Zendaya kommer tilbake i oppfølgeren til Spider-Man: Homecoming og Spider-Man: Far From Home, men de er absolutt ikke alene.

Doctor Strange kommer nemlig til å spille en gjesterolle i filmen. Etter at "Mysterio" avslørte Spider-Mans identitet i slutten av Spider-Man: Far From Home, oppsøker Peter den magiske doktoren, for å få han til å fortrylle verden, sånn at alle glemmer at han er superhelten.

Det fører med seg noen uante konsekvenser, og snart har Doctor Strange åpnet døra for multiverset. I slutten av traileren får vi et glimt av Alfred Molina, som spilte en minneverdig Doctor Octopus i Spider-Man 2 (2004).

I tillegg til han, er det bekreftet at Jamie Foxx, som spilte Electro i The Amazing Spider-Man 2 (2014), også skal spille en av filmens skurker.

Annonse

Les også:

Ifølge troverdige rykter med flere kilder skal også Andrew Garfield spille Peter Parker, og Kirsten Dunst skal spille Mary Jane. I vinter ble det også rapportert at Tobey Maguire og Emma Stone var i samtaler om å vende tilbake som henholdsvis Spidey og Gwen.

Mens Sony Pictures og Marvel Studios har bekreftet at Alfred Molina, Jamie Foxx og J.K. Simmons kommer tilbake, har de ikke kommentert de andre ryktene, til tross for at de har florert på internett i snart et år.

Den nye premieredatoen til Spider-Man: No Way Home er 28. januar 2022. Watchlist filmen her!

Neste Marvel Studios-film på blokka er Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings , som har Norgespremiere 1. september. Watchlist filmen her!

Annonse