Spider-Man: No Way Home

Se den nye traileren til Spider-Man: No Way Home – Tom Holland møter 5 klassiske skurker

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Se den etterlengtede superhelttraileren over!

Annonse

Forventningene til den kommende tredje Spider-Man filmen med Tom Holland i tittelrollen er skyhøye. Spider-Man: No Way Home har Norgespremiere på kino i januar.

I 2020 fikk vi ingen nye Marvel Studios-filmer på kino, men i år slår tegneseriegiganten på stortromma med hele fire filmer og fem serier! Vi har allerede sett WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, Black Widow, What If…?, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings og Eternals, og i desember kommer den lovende Hawkeye-serien på Disney+.

Les også: Oversikt – De 28 neste prosjektene fra Marvel Studios

Den mest forventningsladde filmen er likevel årets aller siste superhelt-film, Spider-Man: No Way Home.

For første gang i kinohistorien er nabolagshelten Spider-Man avslørt, og han kan ikke lenger skille hverdagen fra den risikofylte tilværelsen som superhelt. Når han ber Doctor Strange om hjelp blir situasjonen enda farligere, og tvinger ham til å oppdage hva det virkelig betyr å være Spider-Man.

Annonse
Spider-Man: No Way Home

Introduserer multiverset til MCU

Både Tom Holland, regissør Jon Watts og Zendaya kommer tilbake i oppfølgeren til Spider-Man: Homecoming og Spider-Man: Far From Home, men de er absolutt ikke alene.

Doctor Strange kommer nemlig til å spille en gjesterolle i filmen. Etter at "Mysterio" avslørte Spider-Mans identitet i slutten av Spider-Man: Far From Home, oppsøker Peter den magiske doktoren, for å få han til å fortrylle verden, sånn at alle glemmer at han er superhelten.

Det fører med seg noen uante konsekvenser, og snart har Doctor Strange åpnet døra for multiverset. Den første skurken vi møter i traileren er Alfred Molina, som spilte en minneverdig Doctor Octopus i Spider-Man 2 (2004). I tillegg til han får vi se Jamie Foxx, som spilte Electro i The Amazing Spider-Man 2 (2014).

Men det stopper ikke der: Den nye traileren viser også the Green Goblin fra Spider-Man (2002), Sandman fra Spider-Man 3 (2007) og the Lizard fra The Amazing Spider-Man (2012).

Annonse

Totalt er vi altså oppe i fem skurker – én skurk for lite til å fylle skurkelaget "The Sinister Six". Kanskje denne gjengen får seg en ekstra medsammensvoren i en kommende film, eller kanskje unnlater markedsføringen til filmen å nevne en sjette skurk. Tom Hardy som Venom? Michael Keaton som the Vulture? Neimen om vi vet!

Les også: 41 nye filmer og serier som er på vei til Disney+

Logo til Spider-Man: Freshman Year

Ifølge troverdige rykter med flere kilder skal også Andrew Garfield og Tobey Maguire dukke opp som alternative utgaver av Peter Parker i filmen, mens Kirsten Dunst og Emma Stone er ryktet å vende tilbake som henholdsvis Mary Jane Watson og Gwen Stacy.

Mens Sony Pictures og Marvel Studios har bekreftet at Alfred Molina, Jamie Foxx og J.K. Simmons kommer tilbake, har de ikke kommentert de andre ryktene, til tross for at de har florert på internett i snart et år.

Den nye premieredatoen til Spider-Man: No Way Home er 28. januar 2022. Watchlist filmen her!

Allerede denne uka kan du se en bit av Spider-Man-universet på kino! På fredag er det endelig Norgespremiere på Venom: Let There Be Carnage. Kjøp billetter til filmen her!

Annonse