Tom Holland skal spille Spider-Man i enda en trilogi fra Sony og Marvel Studios

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

I dag begynte forsalgtet til Spider-Man: No Way Home, årets største og mest etterlgentede superheltfilm. Vi har lenge visst at filmen er den siste i Hollands kontrakt med Sony og Marvel – men nå skal han spille Peter Parker i enda tre Spider-Man-filmer!

Annonse

I dag, mandag 29. november, har enkelte kinoer begynt forsalget til Spider-Man: No Way Home, som har Norgespremiere 15. desember. Forventningene til den tredje Spider-Man-filmen med Tom Holland i tittelrollen er skyhøye.

For første gang i kinohistorien er nabolagshelten Spider-Man avslørt, og han kan ikke lenger skille hverdagen fra den risikofylte tilværelsen som superhelt. Når han ber Doctor Strange om hjelp blir situasjonen enda farligere, og tvinger ham til å oppdage hva det virkelig betyr å være Spider-Man.

Kjøp billetter til filmen her

Amy Pascal, tidligere Sony-sjef og produsent for Spider-Man: Home-trilogien, bekreftet i et intervju med Fandango at Tom Holland og Marvel Studios skal bli med på nok en Spider-Man-trilogi.

Annonse

- Dette er ikke den siste filmen vi skal lage med Marvel — dette er ikke den siste Spider-Man-filmen. Vi er i ferd med å bli klare for å lage den neste filmen med Tom Holland og Marvel. Vi tenker på dette som tre filmer, nå skal vi gå videre med å lage de neste tre. Dette er ikke den siste av MCU-filmene våre.

I forkant av Tom Hollands debut som Peter Parker i Captain America: Civil War, signerte Marvel Studios og Sony Pictures en uvanlig kontrakt om hvordan de skulle dele på karakteren Spider-Man: Sony skulle lage tre Spider-Man-filmer med Marvel Studios som produksjonsselskap, der Amy Pascal og Marvel-sjef Kevin Feige skulle være produsenter, og der sentrale karakterer fra Marvel Studios' filmer dukket opp. Dette har resultert i filmene Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home og Spider-Man: No Way Home.

I bytte mot dette, tillot Sony at Peter Parker/Spider-Man kunne dukke opp i tre av Marvel Studios' filmer. Dette ble Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame.

Les også: Har Marvel redigert bort en ekstra Spider-Man i No Way Home-traileren?

Spider-Man: No Way Home

Tom Hollands skuespillerkontrakt for rollen bandt han til å spille rollen i totalt seks filmer, hvor den siste er Spider-Man: No Way Home. Som en del av en omforhandling mellom Sony og Marvel Studios i 2019, ble kontrakten utvidet med ytterligere én gjesteopptreden i en av Marvel Studios' filmer, men inntil nylig så det ut som No Way Home kom til å bli hans siste film i hovedrollen som Peter Parker/Spider-Man.

Kommentaren til Amy Pascal ser ut til å bekrefte at Tom Hollands Peter Parker fortsatt er en del av Marvels filmunivers (MCU) i all overskuelig framtid, og det blir spennende å se hva den kommende Spider-Man-trilogien har å by på!

Det betyr at Tom Hollands tid som Peter Parker varer i dobbelt så mange solofilmer som Tobey Maguire sin, og tre ganger så mange som Andrew Garfield sin!

Inntil videre er vi fortsatt spent på trilogi-avslutningen Spider-Man: No Way Home, som kommer på kino 28. januar 2022. Kjøp billetter til filmen her!

Annonse