Nei, Amber Heard er IKKE kuttet fra "Aquaman 2"

Publisert:

Ryktene stemmer ikke, folkens.

Annonse

Spekulasjonene rundt Amber Heards (36) medvirkning i den kommende "Aquaman"-oppfølgeren har vært mange, og i går gikk denne nyheten (fra en mindre pålitelige kilde) om at Warner Bros. har kuttet Heard totalt fra filmen viralt.

En talsperson for Heard skal imidlertid, kort tid etterpå, ha fortalt bransjenettstedet Variety at dette slett ikke er tilfellet:

"Ryktebørsen fortsetter som den har gjort fra dag én - unøyaktig, ufølsom og temmelig sinnsyk."

Heard har så langt spilt rollen som Mera, dronningen av Atlantis og Aquamans kone, i "Aquaman" (2018) - samt i "Justice League" (2017) og Zack Snyders versjon av sistnevnte film. I 2023 dukker hun også opp i "Aquaman and the Lost Kingdom", som planlagt.

ISFRONT: Johnny Depp og Amber Heard under rettsaken.

De siste ukene har den sjokkerende og svært offentlige rettssaken mellom henne og eksmannen Johnny Depp (58), skapt overskrifter verden over. Til slutt avgjorde juryen i Virginia at Heard hadde ærekrenket Depp, da hun beskrev seg selv som et "offentlig symbol på vold i hjemmet" i et innlegg i Washington Post i 2018.

Depp overbeviste juryen om at Heards artikkel hadde ødelagt karrieren og ryktet hans, og "Aquaman"-skuespilleren ble dømt til å betale sin tidligere ektemann 10 millioner dollar i ertsatning.

Begge har hele veien hevdet at den andre parten har vært voldelig fysisk - og på andre måter i ekteskapet.

Annonse

Gjennom hele rettssaken har Heard/Depp-fansen gjort sitt ytterste for å svartmale parten de mener har skylda. Heard har spesielt fått gjennomgå i sosiale medier, og video- og lydklipp fra skuespillerens vitnesbyrd har blant annet blitt brukt for å gjøre narr av henne - på utallige, kreative måter. I vanvittig skala.

Denne uka gjorde Heard sitt første intervju etter dommen, der hun blant annet uttrykker at hun synes omtalen av henne i sosiale medier har vært urettferdig:

"Men til og med du som er sikker på at jeg fortjener alt dette hatet og vitriolen, selv om du tror at jeg lyver, kan du fortsatt ikke se meg i øynene og fortelle meg at det har vært en rettferdig representasjon i sosiale medier. Du kan ikke fortelle meg at du synes dette har vært rettferdig."

Annonse