Harry Styles fra scenen: - Jeg stakk bare innom Venezia for å spytte på Chris Pine

Publisert:

Artist og skuespiller Harry Styles bryter tausheten om den(!) videoen.

Annonse

Et videoklipp som tilsynelatende viser Harry Styles (28) spytte på skuespiller-kollega Chris Pine (42), under filmfestivalen i Venezia, har gått viralt de siste dagene.

En talsperson for Pine gikk kjapt ut og avkreftet spyttklysa som rent oppspinn, og "et forsøk på å skape drama som ikke eksisterer".

Onsdag kveld stod Styles, bedre kjent som popartist enn skuespiller, nok en gang på scenen i Madison Square Garden, foran tusenvis av elleville fans. Under konserten tok 28-åringen seg tid til noen humoristiske ord om spytteepisoden, til stor jubel fra publikum:

- Dette er vårt tiende show på Madison Square Garden. Det er fantastisk, fantastisk, fantastisk å være tilbake i New York. Jeg stakk bare veldig kjapt innom Venezia for å spytte på Chris Pine. Men ikke bekymre dere, nå er vi tilbake!

Annonse

Se videoen fra konserten under:

I spyttevideoen ser vi Pine sitte i salen og klappe, idet Styles kommer mot ham, stopper og bøyer seg fremover. Pine titter ned i fanget, før han ser overrasket (og irritert?) opp, og Styles setter seg ned på stolen ved siden av. Videoen er uklar, og det er vanskelig å se hva som egentlig skjer.

Se den selv under:

Annonse

Hendelsen var tilsynelatende det eneste merkelige som skjedde mellom duoen i løpet av premieredagen. Ellers befant skuespillerne seg side om side på rød løper, og gjorde flere vennlige intervjuer sammen.

Uansett føyer klysa seg inn i den lange rekken av drama knyttet til "Don't Worry Darling"-produksjonen. Helt siden regissør Wilde (som nå dater Styles) fikk utlevert rettspapirer om barnefordeling på scenen under CinemaCon tidligere i år, har problemene fulgt på.

Blant annet annonserte filmens hovedrolleinnehaver Florence Pugh (26) nylig at hun vil begrense promoteringen av filmen til det minimale, og spekulasjonene om laber stemning mellom henne og Wilde er mange.

Annonse
Annonse