Halle Bailey i Den lille havfruen/The Little Mermaid

Første teaser til Den lille havfruen introduserer en ny utgave av Ariel

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

I den fortryllende nye teasertraileren til Den lille havfruen får vi høre Halle Bailey synge en av de fineste Disney-sangene. Se den over!

Annonse

Siden 2010 har Disney laget hele 15 nye live-action-filmer basert på deres animerte klassikere, og utallige flere er på vei! I forrige uke ble 2022-utgaven av Pinocchio sluppet på strømmetjenesten Disney+, og neste film på lista er et enormt populært undervannseventyr.

Animasjonsfilmen Den lille havfruen fra 1989 er en av de mest elskede Disney-klassikerne, og til våren kan du se hele historien på nytt, i live action!

Hovedrollen som Ariel i den nye filmen er spilt av stjerneskuddet Halle Bailey. 22-åringen har en fantastisk stemme, og i den nye teasertraileren, som Disney slapp under hæljas D23-konferanse, får vi høre hennes nye utgave av låta "Part of Your World".

I de andre rollene finner vi blant annet Melissa McCarthy som havheksa Ursula, Javier Bardem som kong Triton, Awkwafina som måka Scuttle, og Daveed Diggs som den syngende livsnyterkrabben Sebastian.

Den nye filmen om Den lille havfruen har kinopremiere 26. mai neste år! Legg til filmen i huskelista di her!

Filmen byr på mange av sangene vi kjenner og elsker fra orginalen, men inkluderer også en rekke nye sanger skrevet av Vaiana-, Encanto- og Hamilton-komponist Lin-Manuel Miranda, i samarbeid med Alan Menken, som skrev de originale sangene sammen med avdøde Howard Ashman.

Annonse