Stig Frode Henriksen i Kill Buljo 2

Kill Buljo 2 er i gang

Opptakene startet torsdag i Thailand.

Det har gått fem år siden " Kill Buljo - The Movie" uventet dukket opp på kino. Nå er Jompa Tormann klar for nye eventyr, og denne gangen utspiller mye av handlignen seg i Thailand.

På settet til Kill Buljo 2
På settet til Kill Buljo 2

Den første filmen startet som en kompisspøk, men den gjorde det så bra at filmens regissør Tommy Wirkola, via suksessen med nazi-zombie-komendien " Død Snø", nå er i gang med store prosjekt i Hollywood.

Regien i " Kill Buljo 2" er overtatt av Vegar Hoel, som vi kjenner best som skuespiller i filmer som "Mongoland", "Monstertorsdag", "Død Snø" og "Tomme Tønner". Ellers blir det gjenyn med de fleste kjenningene fra den første filmen. Stig Frode Henriksen, som også har skrevet manus sammen med Tommy Wirkola, er fortsatt Jompa Tormann, Wirkola beholder rollen som politimannen Sid Wisløff og Jørn Tore Nilsen er tilbake som Sids enfoldige makker Cato.

Sammen må de hamle opp med kyllingfett, potenskonger fra Østen, jentegjenger i lakk og lær og ikke minst en tropevarme på over 40 grader - elementer som ikke er hverdagskost for Alta-væringer.

Regissør Vegar Hoel og Stig Frode Henriksen under innspillingen til Kill Buljo 2
Regissør Vegar Hoel og Stig Frode Henriksen under innspillingen til Kill Buljo 2