Tommy Lee Jones og Will Smith i Men in black 3

Men in Black are back - in time!

Gutta i svart er igjen klare for å ta et jafs av ræva på den intergalaktiske kriminaliteten.

25. mai er klart for et nytt gjensyn med gutta i sorte dresser. De er fortsatt hemmeligere enn CIA og mektigere enn FBI. De er: Men in Black!

I 1997 ble verden introdusert for en superhemmelig organisasjon med superhemmelige agenter. Deres jobb var å rapportere, undersøke, holde orden på, og om nødvendig, eliminere utenomjordiske vesener og intergalaktiske terrorister forkledd som mennesker. Men sin særegne fremgangsmåte hendte det ofte at UFO-vitner var regelrett rystede etter møter med disse agentene. De var svartkledde, lød navnene Jay og Kay, og ble raskt kjent som: Men in Black!

Agent Kay (Lee Jones) og Agent Jay (Smith) møtes i Men in Black i 1997

I 2002 vendte superagentene tilbake til lerretet, men denne gangen hadde Kay trukket seg tilbake, og lagt de intergalaktiske agentoppdragene på hylla. En enda mer bråkjekk Jay er dermed stadig på alerten for å få has på den korrupte og utenomjordiske aktiviteten som truer New Yorks gater. Men en ny makker på laget ved navn "Frank the Pug", eller Agent F som han foretrakk å bli omtalt som, var det igjen klart for å ta et jafs av ræva på den intergalaktiske kriminaliteten. Men for å få det til måtte Kay tilbake i business!

Agent Jay teamer opp med Frank the Pug, eller Agent F som han foretrakk å bli omtalt som

I 2012 er endelig Men in Black tilbake. Og det i en annen tid! Jay har sett en del urovekkende ting på sine 15 år i sort dress, men ingenting, ikke en gang aliens, gjør ham så perpleks som hans irriterende reserverte partner Kay. Når både livet til Kay, og planetens fremtid settes på spill, blir han nødt til å reise tilbake i tid for å rette opp i ting.

Jay våkner opp en dag for å finne ut av hans partner har forsvunnet, og det finnes ingen spor etter ham de siste 40 årene. Etter et tips om hvor han kan befinne seg, reiser Jay tilbake til 60-tallet for å oppdage at det finnes hemmeligheter om universet som Kay aldri har fortalt om. Hemmeligheter som vil møte dagens lys i det han slår seg sammen med en yngre utgave av Kay. Med ett har han både sin partner, organisasjonen, og fremtiden til menneskeheten i sine hender. Kan Men in Black klare det igjen?

Men in Black 3

Det har reversert mange rykter rundt den tredje filmen om herremennene i sorts fremtid, men nå er altså filmen endelig et faktum: 25. mai er de tilbake på lerretet! Denne gangen tas vi med på en tidsreise, og vi møter en yngre utgave av Kay, spilt av Josh Brolin. Det betyr at vi kan se frem til å stifte et bedre bekjentskap med den vanligvis så fåmælte Agent Kay. Det betyr også dobbelt så mye action, og dobbelt så mange aliens i følge regissør Barry Sonnenfeld.

Med 5 år mellom første og andre film, og ti år til film nummer tre er det bare å smøre seg med tålmodighet i nye 20 år til en potensiell Men in Black 4. Hvem vet, dukker Agent Jay opp igjen som 65-åring i 2032? Hva har skjedd med verden innen den tid? Og kommer Kay egentlig noensinne tilbake? Vi håper Black will be back. Again!