Ukens premierer uke 22

Ukens premierer

Ridley Scott treffer lerretet med sommerens store sci-fi "Prometheus" og Miley Cyrus surfer på nettet i "LOL".

Her er ukens nyheter på kino:

Michael Fassbender i Prometheus
Michael Fassbender i Prometheus

PROMETHEUS

En gruppe forskere oppdager en ledetråd til menneskets opprinnelse på jorden som leder dem til universets mørkeste avkroker. Der blir de nødt til å kjempe for å redde menneskehetens fremtid.

Se traileren her!

Ridley Scott, regissør av "Alien" og "Blade Runner" går tilbake til sjangeren han var med på å definere. Med "Prometheus" kickstarter han kinosommeren med Noomi Rapace, Michael Fassbender og Charlize Theron på laget. Filmelskere har knapt snakket om noe annet det siste halvåret, og forventningene er skyhøye til Scotts nye sci-fi-eventyr. Vi tviler ikke et sekund på at han kommer til å levere!

Les også: Gode anmeldelser for Prometheus

Miley Cyrus som Lola, sammen med beste kameraten Kyle, spilt av Douglas Booth i LOL
Miley Cyrus som Lola, sammen med beste kameraten Kyle, spilt av Douglas Booth i LOL

LOL

Et nytt skoleår begynner og Lola (Miley Cyrus) har kjærlighetssorg etter å ha blitt dumpet av kjæresten. Men snart blir hun overrasket av sin beste venn, den unge musikeren Kyle, som viser seg å ha følelser for henne.

Se traileren her!

Miley Cyrus er tilbake i en verden knyttet sammen av YouTube og Facebook. Som tenåringer flest dreier livet hennes seg om venner og romantikk, men alt går ikke helt som planlagt når den superkjekke bestekompisen ( Douglas Booth) viser seg å ha følelser for henne.

Laban - Lille Annas favoritter
Laban - Lille Annas favoritter

LABAN - LILLE ANNAS FAVORITTER

Lille Anna og hennes Lange Onkel skal se film. Lille Anna vil se sine fem favorittfilmer med det lille spøkelset Laban og vennene hans. Siden Lange Onkel er redd for spøkelser tør han ikke se på selv om Lille Anna sier at det ikke er farlig i det hele tatt.

Se traileren her!

Sammen med Lille Anna får vi oppleve spennende eventyr og sprell med Laban, Labolina, Lilleprins Bus og de andre på slottet Godmorgensol. En søt historie for de aller minste som også vil appellere til det nostalgiske og barnslige i den eldre garde.

Bollywood: Rowdy Rathore
Bollywood: Rowdy Rathore

BOLLYWOOD: ROWDY RATHORE

Rowdy Rathore er en kriminell involvert i en rekke hendelser på kanten av loven. Han er kjent for å utfordre skjebnen i sine heltedåder og være en skikkelig barsking, men alt snus på hodet når en jente med et budskap kommer inn i livet hans. Han går inn i koma, og når han våkner bestemmer han seg for å finne ut av sannheten om jenta.

Se traileren her!

Filmen er en remake av en superhit, og traileren går sin seiersgang i India om dagen. Nå kan den barske Rowdy Rathore beskues på norske kinoer!

God tur på kino!